Povezane vesti

Kristofer hil, ambasador SAD, za kurir: Gledajmo unapred, sa Srbijom nam predstoji veliki posao! Imamo mnogo zajedničkih…

Kristofer hil, ambasador SAD, za kurir: Gledajmo unapred, sa Srbijom nam predstoji veliki posao! Imamo mnogo zajedničkih…

Kurir 17.01.2024
U svetu je u toku više kriza. Ukrajina je i dalje kriza broj jedan, ali tu je i situacija na Bliskom istoku i opasnost da se te krize prošire. Izuzetno je važno da Vlade budu stalno u kontaktu i da razgovaraju. Isto tako, moramo da ostanemo mirni i… »
"Voleo je da ide na posao, nije se žalio" Majka mladića koji je poginuo u eksploziji u fabrici - Ni telo nismo preuzeli

"Voleo je da ide na posao, nije se žalio" Majka mladića koji je poginuo u eksploziji u fabrici - Ni telo nismo preuzeli

Mondo 17.01.2024
Oglasila se majka mladića koji je poginuo u eksploziji kod Kruševca. Oglasila se majka mladića koji je poginuo u eksploziji kod Kruševca. "Tog jutra je moj sin krenuo na posao sa osmehom, kao i uvek, a sada se nikada više neće vratiti. Obožavao je… »
„Krenuo je na posao sa osmehom, a više se nikada neće vratiti“: Majka mladića koji je stradao u fabrici „Trajal“…

„Krenuo je na posao sa osmehom, a više se nikada neće vratiti“: Majka mladića koji je stradao u fabrici „Trajal“…

Nova 17.01.2024
"Tog jutra je moj sin krenuo na posao sa osmehom, kao i uvek, a sada se nikada više neće vratiti. Obožavao je da ide na posao, nikada se nije žalio. Ne možemo da dođemo sebi, nemi smo od tuge i bola za našim detetom" Ovim rečima kroz jecaje priča… »
"Još Ni telo nismo preuzeli": Ispovest majke nastradalog Nikole (18) u eksploziji u Kruševcu: "Govorili smo mu da ne mora da…

"Još Ni telo nismo preuzeli": Ispovest majke nastradalog Nikole (18) u eksploziji u Kruševcu: "Govorili smo mu da ne mora da…

Blic 17.01.2024
"Tog jutra je moj sin krenuo na posao sa osmehom, kao i uvek, a sada se nikada više neće vratiti. Obožavao je da ide na posao, nikada se nije žalio. Ne možemo da dođemo sebi, nemi smo od tuge i bola za našim detetom.." Ovim rečima sa "Blic" kroz… »
"Ni telo nismo preuzeli, bio je tako mlad, majkin sin" Potresna ispovest majke nastradalog Nikole (18) u eksploziji u Trajalu

"Ni telo nismo preuzeli, bio je tako mlad, majkin sin" Potresna ispovest majke nastradalog Nikole (18) u eksploziji u Trajalu

Kurir 17.01.2024
"Tog jutra je moj sin krenuo na posao sa osmehom, kao i uvek, a sada se nikada više neće vratiti. Obožavao je da ide na posao, nikada se nije žalio. Ne možemo da dođemo sebi, nemi smo od tuge i bola za našim detetom" Ovo su reči kroz jecaje majke… »

Vesti dana »