Повезане вести

Обрадовић: Милојевић је један од највећих бораца

Обрадовић: Милојевић је један од највећих бораца

Спортски журнал 17.01.2024
Тренер Партизана се нада да ће легенда црнп-белих успети да се избори са здравственим проблемом. Све љубитеље кошарке данас је непријатно изненадила вест да је Дејан Милојевић, један од чланова стручног штаба Голден Сстејта… »
"Нажалост, добио сам ту информацију" Жељко Обрадовић о Милоју: Не знамо каква је ситуација, Дејане победи!

"Нажалост, добио сам ту информацију" Жељко Обрадовић о Милоју: Не знамо каква је ситуација, Дејане победи!

Мондо 17.01.2024
Сви су забринути за стање легенде српске кошарке. Сви су забринути за стање легенде српске кошарке. Кошарка у среду пада у други план јер је Дејан Милојевић доживео срчани удар у Америци. Вест о томе да је српски тренер и… »
Жељко Обрадовић пружио подршку Дејану Милојевићу: "Нажалост, добио сам информацију шта се десило..."

Жељко Обрадовић пружио подршку Дејану Милојевићу: "Нажалост, добио сам информацију шта се десило..."

Телеграф 17.01.2024
Тренер црно-белих пружио подршку пријатељу и колеги. Тренер Партизана Жељко Обрадовић одржао је последњи тренинг пред пут у Атину, где га чека дуел против Панатинаикоса, екипе где је жива легенда и миљеник навијача. Обрадовић… »

Вести дана »