Повезане вести
„Дођи овде и кажи ми у лице“
Спортски журнал 17.01.2024
Новак Ђоковић савладао домаћег представника Алексеја Попирина – 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3. Преко пута мреже био је први Аустралијанац и догодила се и прва препирка са публиком. Било је то на почетку трећег сета, при резултату 2:2… »
Хаос на Аустралијан опену: Ник Кирјос због Новака Ђоковића хтео да се побије са бахатим навијачем!
Вечерње новости 17.01.2024
НАЈНОВИЈЕ вести везане за то шта све Новак Ђоковић ради (али и изазива) у Мелбурну овога пута нису само везане за тениске поене, а мајсторија у Нолетовом извођењу никад не мањка, већ за скандал који је обележио Аустралијан… »
Ђоковић се сукобио са навијачем у Мелбурну: Сиђи доле, реци ми то у лице (видео)
Политика 17.01.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Аустралијан опена, пошто је данас у Мелбурну у другом колу победио домаћег играча Алексеја Попирина 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3. Меч је трајао три сата и 11 минута. Ово… »
Рускиња приредила сензацију: Велико изненађење на Аустралијан опену
ВЕЛИКО изненађење у женској конкуренцији на Аустралијан опену приредила је Рускиња Елина Аванесијан која је победила осму тенисерску света Марију Сакари са 6:4, 6:4. ФОТО: Тањуг/АП Идеално је меч почела 74. на ВТА листи, пошто… »
"Новак Ђоковић је један себичан човек!" Стефанос Циципас изненадио многе на Аустралијан опену
Новак Ђоковић за сада успешно наступа на Аустралијан опену 2024, али чак и када није на терену - главна је тема међу тенисерима у Мелбурну. Тањуг/АП Подсетимо, док је у врло бурном мечу 2. кола Аустралијан опена Ђоковић је… »
Ђоковић је идол наредном ривалу: Гестом показао колико цени Новака, трагедија му променила живот
Нова 17.01.2024
Аргентинац је победио Ендија Марија и Гаела Монфиса на путу до треће рунде. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Новак Ђоковић је након доста проблема савладао Алексеја Попирина са 6:3, 4:6… »
Рускиња Аванесијан елиминисала Сакари
Спортски журнал 17.01.2024
У следеће коло пласирале су се и Костјук. Захарова, Хадад Маја, Тимофејева. Грчка тенисерка Марија Сакари није успела да се пласира у треће коло Аустралијан опена, пошто је данас у Мелбурну у другом колу поражена од Рускиње… »
Све је то од лошег вина: Како је Ђоковић објаснио кафанску расправу с гледаоцем који је превршио меру?
Данас 17.01.2024
Почетком четвртог сета на мечу другог кола Аустралијан опена с домаћим играчем руског порекла Алексејом Попирином, кад је из спаса у тешкој ситуацији узео мах за победу, Новак Ђоковић је понео терет иза својих леђа. Наврзао му се… »
Надам се да ће ми форма бити све боља како турнир буде одмицао: Ђоковић задовољан победом, честитао и Попирину
Еуроневс 17.01.2024
Новал Ђоковић пласирао се данас у треће коло Аустралијан опена, пошто је у другом колу савладао домаћег тенисера Алексеја Попирина 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3. Најбољи тенисер света био је задовољан пласманом у треће коло… »
Ђоковићева свађа са публиком: Дођи и реци ми то у фацу (ВИДЕО)
Вести онлине 17.01.2024
Новак Ђоковић победио је Алексеја Попирина са 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3 и пласирао се у треће коло прво гренд слем турнира у сезони где га чека Аргентинац Томас Ечевери. Но, можда и очекивано, с обзиром да му је противник био… »
"Дођи и реци ми то у лице" Ђоковић побеснео и очитао лекцију провокатору: Навијач се горко покајао када му је Новак пришао!…
Курир 17.01.2024
Безобразлук невиђених размера виђен је на мечу између Новака Ђоковића и Алексеја Попирина у другом колу Аустралијан опена. Један навијач срамно је провоцирао Новака током четвртог сета, али му је тиме само учинио услугу... Након… »
Дођи и реци ми то у лице, ако смеш! Скандал на Аустралијан опену - навијач провоцирао Нолета! (видео)
Мондо 17.01.2024
Погледајте како је Новак Ђоковић одговорио једном навијачу који га је провоцирао. Погледајте како је Новак Ђоковић одговорио једном навијачу који га је провоцирао. Српски тенисер Новак Ђоковић побеснео је у петом гему четвртог… »