Povezane vesti
Marija Sakari eliminisana u drugom kolu Australijan opena
Politika 17.01.2024
MELBURN – Grčka teniserka Marija Sakari nije uspela da se plasira u treće kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u drugom kolu poražena od Ruskinje Eline Avanesijan 6:4, 6:4. Meč je trajao jedan sat i 44 minuta. Sakari je osma teniserka… »
„Dođi ovde i kaži mi u lice“
Sportski žurnal 17.01.2024
Novak Đoković savladao domaćeg predstavnika Alekseja Popirina – 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3. Preko puta mreže bio je prvi Australijanac i dogodila se i prva prepirka sa publikom. Bilo je to na početku trećeg seta, pri rezultatu 2:2. – Čuo sam i… »
Haos na Australijan openu: Nik Kirjos zbog Novaka Đokovića hteo da se pobije sa bahatim navijačem!
Večernje novosti 17.01.2024
NAJNOVIJE vesti vezane za to šta sve Novak Đoković radi (ali i izaziva) u Melburnu ovoga puta nisu samo vezane za teniske poene, a majstorija u Noletovom izvođenju nikad ne manjka, već za skandal koji je obeležio Australijan open, bar kada se o… »
Đoković se sukobio sa navijačem u Melburnu: Siđi dole, reci mi to u lice (video)
Politika 17.01.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u drugom kolu pobedio domaćeg igrača Alekseja Popirina 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3. Meč je trajao tri sata i 11 minuta. Ovo je bio drugi… »
Ruskinja priredila senzaciju: Veliko iznenađenje na Australijan openu
VELIKO iznenađenje u ženskoj konkurenciji na Australijan openu priredila je Ruskinja Elina Avanesijan koja je pobedila osmu tenisersku sveta Mariju Sakari sa 6:4, 6:4. FOTO: Tanjug/AP Idealno je meč počela 74. na VTA listi, pošto je odmah oduzela… »
"Novak Đoković je jedan sebičan čovek!" Stefanos Cicipas iznenadio mnoge na Australijan openu
Novak Đoković za sada uspešno nastupa na Australijan openu 2024, ali čak i kada nije na terenu - glavna je tema među teniserima u Melburnu. Tanjug/AP Podsetimo, dok je u vrlo burnom meču 2. kola Australijan opena Đoković je pobedio Alekseja… »
Đoković je idol narednom rivalu: Gestom pokazao koliko ceni Novaka, tragedija mu promenila život
Nova 17.01.2024
Argentinac je pobedio Endija Marija i Gaela Monfisa na putu do treće runde. Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Novak Đoković je nakon dosta problema savladao Alekseja Popirina sa 6:3, 4:6, 7:6(4), 6:3 i tako je stigao… »
Ruskinja Avanesijan eliminisala Sakari
Sportski žurnal 17.01.2024
U sledeće kolo plasirale su se i Kostjuk. Zaharova, Hadad Maja, Timofejeva. Grčka teniserka Marija Sakari nije uspela da se plasira u treće kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u drugom kolu poražena od Ruskinje Eline Avanesijan 6:4… »
"Priđem ja njemu..." Novak Đoković otkrio šta je tačno rekao provokatoru pa je ovaj odmah počeo da se izvinjava! (video)
NAJNOVIJE vesti vezane za to šta Novak Đoković radi u Melburnu ovoga puta nisu usko vezane za teniske poene, već za skandal koji je obeležio Australijan open, bar kada se o sredi radi. Skrinšot / Jutjub: Australian open Podsetimo, u vrlo burnom… »
Sve je to od lošeg vina: Kako je Đoković objasnio kafansku raspravu s gledaocem koji je prevršio meru?
Danas 17.01.2024
Početkom četvrtog seta na meču drugog kola Australijan opena s domaćim igračem ruskog porekla Aleksejom Popirinom, kad je iz spasa u teškoj situaciji uzeo mah za pobedu, Novak Đoković je poneo teret iza svojih leđa. Navrzao mu se za vratom neki… »
Nadam se da će mi forma biti sve bolja kako turnir bude odmicao: Đoković zadovoljan pobedom, čestitao i Popirinu
Euronews 17.01.2024
Noval Đoković plasirao se danas u treće kolo Australijan opena, pošto je u drugom kolu savladao domaćeg tenisera Alekseja Popirina 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3. Najbolji teniser sveta bio je zadovoljan plasmanom u treće kolo Australijan opena i dodao da… »
Đokovićeva svađa sa publikom: Dođi i reci mi to u facu (VIDEO)
Vesti online 17.01.2024
Novak Đoković pobedio je Alekseja Popirina sa 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3 i plasirao se u treće kolo prvo grend slem turnira u sezoni gde ga čeka Argentinac Tomas Ečeveri. No, možda i očekivano, s obzirom da mu je protivnik bio domaći teniser, u… »
"Dođi i reci mi to u lice" Đoković pobesneo i očitao lekciju provokatoru: Navijač se gorko pokajao kada mu je Novak…
Kurir 17.01.2024
Bezobrazluk neviđenih razmera viđen je na meču između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina u drugom kolu Australijan opena. Jedan navijač sramno je provocirao Novaka tokom četvrtog seta, ali mu je time samo učinio uslugu... Nakon prozivki proradio… »
Dođi i reci mi to u lice, ako smeš! Skandal na Australijan openu - navijač provocirao Noleta! (video)
Mondo 17.01.2024
Pogledajte kako je Novak Đoković odgovorio jednom navijaču koji ga je provocirao. Pogledajte kako je Novak Đoković odgovorio jednom navijaču koji ga je provocirao. Srpski teniser Novak Đoković pobesneo je u petom gemu četvrtog seta protiv… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane