Повезане вести

"Не желите да знате шта ми је рекао" Ђоковић огорчен понашањем публике: "Нећу толерисати, ако си храбар, сиђи и реци ми у…

"Не желите да знате шта ми је рекао" Ђоковић огорчен понашањем публике: "Нећу толерисати, ако си храбар, сиђи и реци ми у…

Курир 17.01.2024
Новак Ђоковић поново је имао доста мука, али успео је да савлада Алексеја Попирина у другом колу Аустралијан опена са 3:1 у сетовима. На конференцији за медије по завршетку меча, Ђоковић није крио да је незадовољан својом игром… »
Занима вас шта ми је тај навијач рекао!? Ђоковић прозвао провокатора: Ако си тако опасан, дођи! Али немају храбрости...

Занима вас шта ми је тај навијач рекао!? Ђоковић прозвао провокатора: Ако си тако опасан, дођи! Али немају храбрости...

Мондо 17.01.2024
Новак Ђоковић говорио је и о провокатору који га је изазивао усред меча на Аустралијан опену. Новак Ђоковић говорио је и о провокатору који га је изазивао усред меча на Аустралијан опену. Један навијач изнервирао је Новака… »
Ово је вероватноћа да ће Новак Ђоковић освојити Аустралијан опен после победе у 2. колу против Попирина!

Ово је вероватноћа да ће Новак Ђоковић освојити Аустралијан опен после победе у 2. колу против Попирина!

Телеграф 17.01.2024
Све је јасније... Срспски тенисер Новак Ђоковић је успео да се пласира у трећу рунду Аустралијан опена, пошто је са 3:1 у сетовима славио против Алексеја Попирина - 6:3, 4:6, 7:6, 6:3 после нешто више од три сата тениса на Род… »

Вести дана »