Povezane vesti
"Ne želite da znate šta mi je rekao" Đoković ogorčen ponašanjem publike: "Neću tolerisati, ako si hrabar, siđi i reci mi u…
Kurir 17.01.2024
Novak Đoković ponovo je imao dosta muka, ali uspeo je da savlada Alekseja Popirina u drugom kolu Australijan opena sa 3:1 u setovima. Na konferenciji za medije po završetku meča, Đoković nije krio da je nezadovoljan svojom igrom. - Nisam igrao, a nisam… »
Zanima vas šta mi je taj navijač rekao!? Đoković prozvao provokatora: Ako si tako opasan, dođi! Ali nemaju hrabrosti...
Mondo 17.01.2024
Novak Đoković govorio je i o provokatoru koji ga je izazivao usred meča na Australijan openu. Novak Đoković govorio je i o provokatoru koji ga je izazivao usred meča na Australijan openu. Jedan navijač iznervirao je Novaka Đokovića tokom meča drugog kola… »
Ovo je verovatnoća da će Novak Đoković osvojiti Australijan open posle pobede u 2. kolu protiv Popirina!
Telegraf 17.01.2024
Sve je jasnije... Srspski teniser Novak Đoković je uspeo da se plasira u treću rundu Australijan opena, pošto je sa 3:1 u setovima slavio protiv Alekseja Popirina - 6:3, 4:6, 7:6, 6:3 posle nešto više od tri sata tenisa na Rod Lejver areni u Melburnu… »
Vesti dana »

Rhmz se oglasio o vikendu, pa pomenuo i petak: Od sutra kreće preokret, ovako će izgledati
Telegraf pre 25 minutajoš 21 povezana

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Rade Krunić godinama voli lepu Ivanu, a zanemećete kad vidite njenu rođenu sestru (FOTO)
Story pre 45 minutajoš 41 povezana

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 2 satajoš 53 povezane

Nesreća na visećem mostu u kineskoj oblasti Sinđang, pet osoba poginulo, 24 povređene
Euronews pre 5 minutajoš 28 povezanih