Povezane vesti
"Najvažniji dan je u subotu": Vučić iz Davosa pozvao građane da budu deo stvaranja uspešnije i bolje Srbije!
Telegraf 17.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Nakon niza važnih sastanaka on se oglasio još jednom porukom na Instagram stranici "buduconostsrbijeav". Kako je predsednik rekao "danas nije bio lak dana". "Najvažniji… »
"Narod voli one koji rade, a ne one koji kukaju nad sobom": Moćna poruka Vučića iz Davosa
Telegraf 17.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu. On se oglasio nakon niza važnih sastanaka sa svetskim liderima, među kojima su i… »
Vučić o raspravi u Evropskom parlamentu: Nemam problem s tim, znam koliko je nešto čisto dobijeno, nikad čistije
Insajder 17.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu, 17. januara, da "nema problem" u vezi rasprave u Evropskom parlamentu (EP), o izborima u Srbiji, navodeći da zna "koliko je nešto čisto dobijeno". U obraćanju srpskim novinarima sa Svetskog… »
Vučić o raspravi u EP: Nemam problem s tim, znam koliko je čisto dobijeno
Beta 17.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "nema problem" u vezi današnje rasprave u Evropskom parlamentu (EP) o izborima u Srbiji, navodeći da zna "koliko je nešto čisto dobijeno". U obraćanju srpskim novinarima sa Svetskog ekonomskog foruma u… »
Vučić o sednici Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji: Znam koliko je nešto čisto dobijeno, hvala na društvu za Srbiju
Danas 17.01.2024
Hvala im na društvu za Srbiju. Znam koliko je nešto čisto dobijeno i nikada čistije. Znali su oni to sve, kazao je Aleksandar Vučićpovodom današnje sednice Evropskog parlamenta na kojoj se razgovara o izborima u Srbiji. Vučić, koji je u Davosu gde se… »
Vesti dana »
Na severu zemlje očekuju se temperature i do 38 stepeni, najvrelije na Paliću i u Kikindi
RTS pre 21 minutajoš 34 povezane
MUP: Pretakanje amonijaka uspešno izvršeno, iscurio iz hladnjače u Guči
Beta pre 3 satajoš 48 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 46 minutajoš 38 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Švedska ostala bez jednog od najboljih, veliki udarac pred nokaut fazu
Nova pre 21 minutajoš 52 povezane