Повезане вести
"Најважнији дан је у суботу": Вучић из Давоса позвао грађане да буду део стварања успешније и боље Србије!
Телеграф 17.01.2024
Председник Србије Александар Вучић налази се на Светском економском форуму у Давосу. Након низа важних састанака он се огласио још једном поруком на Инстаграм страници "будуцоностсрбијеав". Како је председник рекао "данас није… »
"Народ воли оне који раде, а не оне који кукају над собом": Моћна порука Вучића из Давоса
Телеграф 17.01.2024
Председник Србије Александар Вучић налази се у Давосу на Светском економском форуму. Председник Србије Александар Вучић налази се у Давосу на Светском економском форуму. Он се огласио након низа важних састанака са светским… »
Вучић о расправи у Европском парламенту: Немам проблем с тим, знам колико је нешто чисто добијено, никад чистије
Инсајдер 17.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у среду, 17. јануара, да "нема проблем" у вези расправе у Европском парламенту (ЕП), о изборима у Србији, наводећи да зна "колико је нешто чисто добијено". У обраћању српским… »
Вучић о расправи у ЕП: Немам проблем с тим, знам колико је чисто добијено
Бета 17.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "нема проблем" у вези данашње расправе у Европском парламенту (ЕП) о изборима у Србији, наводећи да зна "колико је нешто чисто добијено". У обраћању српским новинарима са… »
Вучић о седници Европског парламента о изборима у Србији: Знам колико је нешто чисто добијено, хвала на друштву за Србију
Данас 17.01.2024
Хвала им на друштву за Србију. Знам колико је нешто чисто добијено и никада чистије. Знали су они то све, казао је Александар Вучићповодом данашње седнице Европског парламента на којој се разговара о изборима у Србији. Вучић… »
Вести дана »
Гувернерка НБС: Делез изнео из Србије 130 милиона евра без плаћања пореза
Данас пре 2 сатајош 71 повезана
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних