Povezane vesti
Govorim SRPSKI bolje od Karađorđevića! Korejac voli Srbiju i Srbe, a svojim objavama nasmejao region! Video
Kurir 17.01.2024
Mladić iz Koreje, koji se na TikTok-u postpisuje kao "Parkich_0_0" pojavio se na ovoj platformi 4. januara ove godine, a njegovo znanje srpskog i mišljenje o našem narodu privukli su pažnju. Korejac kaže da je jedno vreme živeo u Srbiji, ali da se… »
"Ja sam iz Koreje, ali govorim srpski bolje od karađorđevića" Parkić oduševljen Srbima, voli našu zemlju više nego svoju
Mondo 17.01.2024
Mladić iz Koreje jedno vreme živeo u Srbiji, ali da se vratio u Seul. Mladić iz Koreje jedno vreme živeo u Srbiji, ali da se vratio u Seul. Mladić iz Koreje, koji se na TikTok-u postpisuje kao "Parkich_0_0" pojavio se na ovoj platformi 4. januara ove… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 6 satijoš 28 povezanih

Spisak raskrsnica u Novom Sadu koje će biti blokirane: Promenjene pojedine lokacije
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Mladić koji je branio građane od napadača za vreme koncerta u Futogu pristao na godinu dana kućnog pritvora (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 15 povezanih