Povezane vesti
Ivanović: "Zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi"
Sportske.net 17.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak od 19 sati dočekati Baskoniju, u utamici 22. kola Evrolige. Duel u rasprodatoj beogradskoj Areni biće od izuzetne važnosti za obe ekipe. Zvezda je na deobi 12. pozicije sa Milanom, sa skorom 9-12, dok je… »
"Zvezda je najtalentovanija u Evropi!" Duško Ivanović se vraća u Beograd: Srećan sam, bio sam u odličnom timu
Večernje novosti 17.01.2024
ZAPOČEO je Duško Ivanović sezonu kao trener Crvene zvezde, ali je nakon četiri odigrane utakmice napustio crveno-bele i preuzeo Baskoniju. Sada će se vratiti u "Arenu" kao protivnik šampiona Srbije. Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović… »
Sferopulos već sutra računa na Smarta, a Ivanovića se ne plaši: ''Sad imamo druge akcije''
Sportske.net 17.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekaće špansku Baskoniju, u okviru 22. kola Evrolige. Trener Joanis Sferopulos je večeras izašao pred novinare i najpre se osvrnuo na kvalitete narednog rivala. ''Igramo protiv tima koji na… »
Crvena zvezda najtalentovaniji tim evrolige! "Znam šta nas čeka, njih 20.000 neće prestati cele večeri"
Mondo 17.01.2024
Duško Ivanović srećan zbog povratka u Beograd i meča protiv Zvezde. Duško Ivanović srećan zbog povratka u Beograd i meča protiv Zvezde. KK Crvena zvezda Meridianbet u četvrtak od 19 časova igra jako važan meč protiv Baskonije, u izvesno… »
Posle Partizana, sad i Zvezdi sudi Boltauzer!
Sportske.net 17.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde sutra će od 19 časova u ''Štark areni'' dočekati ekipu španske Baskonije, koju sa klupe predvodi doskorašnji trener crveno-belih Duško Ivanović. Dan pre meča, Evroliga je na svom zvaničnom sajtu objavila imena arbitara… »
Vesti dana »
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 1 satjoš 30 povezanih
Vesić hitno prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici zbog ozbiljnog pogoršanja zdravstvenog stanja
Blic pre 42 minutajoš 27 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 42 minutajoš 8 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih