Povezane vesti

Ivanović: "Zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi"

Ivanović: "Zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi"

Sportske.net 17.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak od 19 sati dočekati Baskoniju, u utamici 22. kola Evrolige. Duel u rasprodatoj beogradskoj Areni biće od izuzetne važnosti za obe ekipe. Zvezda je na deobi 12. pozicije sa Milanom, sa skorom 9-12, dok je… »
"Zvezda je najtalentovanija u Evropi!" Duško Ivanović se vraća u Beograd: Srećan sam, bio sam u odličnom timu

"Zvezda je najtalentovanija u Evropi!" Duško Ivanović se vraća u Beograd: Srećan sam, bio sam u odličnom timu

Večernje novosti 17.01.2024
ZAPOČEO je Duško Ivanović sezonu kao trener Crvene zvezde, ali je nakon četiri odigrane utakmice napustio crveno-bele i preuzeo Baskoniju. Sada će se vratiti u "Arenu" kao protivnik šampiona Srbije. Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović… »
Sferopulos već sutra računa na Smarta, a Ivanovića se ne plaši: ''Sad imamo druge akcije''

Sferopulos već sutra računa na Smarta, a Ivanovića se ne plaši: ''Sad imamo druge akcije''

Sportske.net 17.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekaće špansku Baskoniju, u okviru 22. kola Evrolige. Trener Joanis Sferopulos je večeras izašao pred novinare i najpre se osvrnuo na kvalitete narednog rivala. ''Igramo protiv tima koji na… »
Crvena zvezda najtalentovaniji tim evrolige! "Znam šta nas čeka, njih 20.000 neće prestati cele večeri"

Crvena zvezda najtalentovaniji tim evrolige! "Znam šta nas čeka, njih 20.000 neće prestati cele večeri"

Mondo 17.01.2024
Duško Ivanović srećan zbog povratka u Beograd i meča protiv Zvezde. Duško Ivanović srećan zbog povratka u Beograd i meča protiv Zvezde. KK Crvena zvezda Meridianbet u četvrtak od 19 časova igra jako važan meč protiv Baskonije, u izvesno… »
Posle Partizana, sad i Zvezdi sudi Boltauzer!

Posle Partizana, sad i Zvezdi sudi Boltauzer!

Sportske.net 17.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde sutra će od 19 časova u ''Štark areni'' dočekati ekipu španske Baskonije, koju sa klupe predvodi doskorašnji trener crveno-belih Duško Ivanović. Dan pre meča, Evroliga je na svom zvaničnom sajtu objavila imena arbitara… »

Vesti dana »