Повезане вести

Ивановић: "Звезда има најталентованији тим у Европи"

Ивановић: "Звезда има најталентованији тим у Европи"

Спортске.нет 17.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде ће у четвртак од 19 сати дочекати Басконију, у утамици 22. кола Евролиге. Дуел у распродатој београдској Арени биће од изузетне важности за обе екипе. Звезда је на деоби 12. позиције са Миланом, са скором… »
"Звезда је најталентованија у Европи!" Душко Ивановић се враћа у Београд: Срећан сам, био сам у одличном тиму

"Звезда је најталентованија у Европи!" Душко Ивановић се враћа у Београд: Срећан сам, био сам у одличном тиму

Вечерње новости 17.01.2024
ЗАПОЧЕО је Душко Ивановић сезону као тренер Црвене звезде, али је након четири одигране утакмице напустио црвено-беле и преузео Басконију. Сада ће се вратити у "Арену" као противник шампиона Србије. Пхото: Партизан Моззарт… »
Сферопулос већ сутра рачуна на Смарта, а Ивановића се не плаши: ''Сад имамо друге акције''

Сферопулос већ сутра рачуна на Смарта, а Ивановића се не плаши: ''Сад имамо друге акције''

Спортске.нет 17.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак од 19 часова дочекаће шпанску Басконију, у оквиру 22. кола Евролиге. Тренер Јоанис Сферопулос је вечерас изашао пред новинаре и најпре се осврнуо на квалитете наредног ривала. ''Играмо против… »
Црвена звезда најталентованији тим евролиге! "Знам шта нас чека, њих 20.000 неће престати целе вечери"

Црвена звезда најталентованији тим евролиге! "Знам шта нас чека, њих 20.000 неће престати целе вечери"

Мондо 17.01.2024
Душко Ивановић срећан због повратка у Београд и меча против Звезде. Душко Ивановић срећан због повратка у Београд и меча против Звезде. КК Црвена звезда Меридианбет у четвртак од 19 часова игра јако важан меч против Басконије, у… »
После Партизана, сад и Звезди суди Болтаузер!

После Партизана, сад и Звезди суди Болтаузер!

Спортске.нет 17.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде сутра ће од 19 часова у ''Штарк арени'' дочекати екипу шпанске Басконије, коју са клупе предводи доскорашњи тренер црвено-белих Душко Ивановић. Дан пре меча, Евролига је на свом званичном сајту објавила… »

Вести дана »