Повезане вести
Ивановић: "Звезда има најталентованији тим у Европи"
Спортске.нет 17.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде ће у четвртак од 19 сати дочекати Басконију, у утамици 22. кола Евролиге. Дуел у распродатој београдској Арени биће од изузетне важности за обе екипе. Звезда је на деоби 12. позиције са Миланом, са скором… »
"Звезда је најталентованија у Европи!" Душко Ивановић се враћа у Београд: Срећан сам, био сам у одличном тиму
Вечерње новости 17.01.2024
ЗАПОЧЕО је Душко Ивановић сезону као тренер Црвене звезде, али је након четири одигране утакмице напустио црвено-беле и преузео Басконију. Сада ће се вратити у "Арену" као противник шампиона Србије. Пхото: Партизан Моззарт… »
Сферопулос већ сутра рачуна на Смарта, а Ивановића се не плаши: ''Сад имамо друге акције''
Спортске.нет 17.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак од 19 часова дочекаће шпанску Басконију, у оквиру 22. кола Евролиге. Тренер Јоанис Сферопулос је вечерас изашао пред новинаре и најпре се осврнуо на квалитете наредног ривала. ''Играмо против… »
Црвена звезда најталентованији тим евролиге! "Знам шта нас чека, њих 20.000 неће престати целе вечери"
Мондо 17.01.2024
Душко Ивановић срећан због повратка у Београд и меча против Звезде. Душко Ивановић срећан због повратка у Београд и меча против Звезде. КК Црвена звезда Меридианбет у четвртак од 19 часова игра јако важан меч против Басконије, у… »
После Партизана, сад и Звезди суди Болтаузер!
Спортске.нет 17.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде сутра ће од 19 часова у ''Штарк арени'' дочекати екипу шпанске Басконије, коју са клупе предводи доскорашњи тренер црвено-белих Душко Ивановић. Дан пре меча, Евролига је на свом званичном сајту објавила… »
Вести дана »
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Форбес пре 2 сатајош 37 повезаних
РХМЗ издао упозорење за сутра на велику количину падавина
РТВ Нови Пазар пре 30 минутајош 66 повезаних