Povezane vesti
Tvrdi da je imala aferu s oženjenim Peđom Medenicom! Sestra učesnice Elite se čula s pevačem - Evo šta joj je poručio!
Mondo 17.01.2024
Jovana Cvijanović ispričala je u rijalitiju da je navodno imala aferu sa pevačem Peđom Medenicom. Jovana Cvijanović ispričala je u rijalitiju da je navodno imala aferu sa pevačem Peđom Medenicom. Učesnica rijaliti programa " Elita", Jovana… »
Skandal oko Peđe medenice i kontroverzne zadrugarke ne prestaje! Jovanina sestra mu se javila, a evo šta joj je on rekao
Kurir 17.01.2024
Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović već neko vreme tvrdi da je bila u vezi sa pevačem Peđom Medenicom. Povodom toga oglasila se i njena rođena sestra Ivana. - Jovana govori istinu, prvi živi svedok sam ja. Na veliku njenu štetu, ona je tu istinu… »
(Video) Konačno se oglasio! Evo šta je oženjeni Peđa Medenica rekao za aferu sa zadrugarkom: Njena sestra sve otkriva
Blic 17.01.2024
Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom. Sada se tim povodom oglasila njena rođena sestra Ivana, koja je prvi put stala pred kamere i otkrila sve detalje vezano za aferu. - Jovana govori… »
"Saznala sam da ima ženu nakon godinu dana": Zadrugarka nastavlja da iznosi šok detalje iz afere sa Peđom Medenicom: "Ja sam…
Blic 16.01.2024
Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom. Jovana je sada ustala za crnim stolom i otkrila da podržava prevare, a tom prilikom je pričala i o navodnoj aferi sa pevačem. - Ja sam apsolutno za… »
Vesti dana »

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 43 minutajoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih