Повезане вести

Лајчак: Очекујем брз одговор Брисела око најаве Приштине о платном промету

Лајчак: Очекујем брз одговор Брисела око најаве Приштине о платном промету

Инсајдер 17.01.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак рекао је у среду увече да верује да ће званични Брисел убзо изаћи са ставом око најава Приштине да ће укинути платни промет са Србијом. 'Упознат сам са тим… »
Лајчак за РТС: Обавестио сам Брисел о најави Приштине да ће укинути платни промет са Србијом

Лајчак за РТС: Обавестио сам Брисел о најави Приштине да ће укинути платни промет са Србијом

РТС 17.01.2024
Мирослав Лајчак је у разговору за РТС рекао да је обавестио Брисел о најави Приштине да ће укинути платни промет са Србијом. Верујем да ћемо пронаћи решење које, наравно, неће имати никаквих негативних последица, рекао је… »
Лајчак: Верујем да најава Приштине о укидању платног промета неће довести до опасне ситуације

Лајчак: Верујем да најава Приштине о укидању платног промета неће довести до опасне ситуације

Н1 Инфо 17.01.2024
Специјални представник ЕУ за Западни Балкан Мирослав Лајчак данас је у Давосу изразио уверење да најава Приштине да ће укинути платни промет између Косова и централне Србије неће довести до опасне ситуације и да ће бити… »
Лајчак: Очекујем брз одговор Брисела о намери Приштине да укине платни промет са Србијом

Лајчак: Очекујем брз одговор Брисела о намери Приштине да укине платни промет са Србијом

Спутник 17.01.2024
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Србије и Косова Мирослав Лајчак изјавио је у Давосу да је информисао Брисел о намери Приштине да укине платни промет са Србијом, изразивши уверење да ц́е се пронац́и решење које… »
Вучић: Укидање платног промета покушај укидања дијалога и прогон Срба са КиМ

Вучић: Укидање платног промета покушај укидања дијалога и прогон Срба са КиМ

Вести онлине 17.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Давосу да је од специјалног изасланика ЕУ за дијалог Мирослава Лајчака тражио да заустави Куртијев покушај да уништи дијалог и рекао му да премијер привремених приштинских… »
Лајчак информисао Брисел о намери Приштине да укине платни промет: Надам се решењу које неће имати последице

Лајчак информисао Брисел о намери Приштине да укине платни промет: Надам се решењу које неће имати последице

Еуроневс 17.01.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак рекао је вечерас да верује да ће званични Брисел убзо изаћи са ставом око најава Приштине да ће укинути платни промет са Србијом. "Упознат сам са тим… »
"Информисао сам Брисел о намери Приштине" Лајчак: Верујем да ћемо пронаћи решење које неће имати негативних последица

"Информисао сам Брисел о намери Приштине" Лајчак: Верујем да ћемо пронаћи решење које неће имати негативних последица

Курир 17.01.2024
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је у Давосу да је информисао Брисел о намери Приштине да укине платни промет са Србијом, изразивши уверење да ће се пронаћи решење које… »

Вести дана »