Povezane vesti
Lajčak: Očekujem brz odgovor Brisela oko najave Prištine o platnom prometu
Insajder 17.01.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je u sredu uveče da veruje da će zvanični Brisel ubzo izaći sa stavom oko najava Prištine da će ukinuti platni promet sa Srbijom. 'Upoznat sam sa tim pitanjem. Ja sam to… »
Lajčak za RTS: Obavestio sam Brisel o najavi Prištine da će ukinuti platni promet sa Srbijom
RTS 17.01.2024
Miroslav Lajčak je u razgovoru za RTS rekao da je obavestio Brisel o najavi Prištine da će ukinuti platni promet sa Srbijom. Verujem da ćemo pronaći rešenje koje, naravno, neće imati nikakvih negativnih posledica, rekao je posrednik EU za dijalog… »
Lajčak: Verujem da najava Prištine o ukidanju platnog prometa neće dovesti do opasne situacije
N1 Info 17.01.2024
Specijalni predstavnik EU za Zapadni Balkan Miroslav Lajčak danas je u Davosu izrazio uverenje da najava Prištine da će ukinuti platni promet između Kosova i centralne Srbije neće dovesti do opasne situacije i da će biti pronađeno rešenje bez… »
Lajčak: Očekujem brz odgovor Brisela o nameri Prištine da ukine platni promet sa Srbijom
Sputnik 17.01.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Srbije i Kosova Miroslav Lajčak izjavio je u Davosu da je informisao Brisel o nameri Prištine da ukine platni promet sa Srbijom, izrazivši uverenje da će se pronaći rešenje koje neće imati nikakvih… »
Vučić: Ukidanje platnog prometa pokušaj ukidanja dijaloga i progon Srba sa KiM
Vesti online 17.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da je od specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka tražio da zaustavi Kurtijev pokušaj da uništi dijalog i rekao mu da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin… »
"Informisao sam Brisel o nameri Prištine" Lajčak: Verujem da ćemo pronaći rešenje koje neće imati negativnih posledica
Kurir 17.01.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Davosu da je informisao Brisel o nameri Prištine da ukine platni promet sa Srbijom, izrazivši uverenje da će se pronaći rešenje koje neće imati… »
Lajčak informisao Brisel o nameri Prištine da ukine platni promet: Nadam se rešenju koje neće imati posledice
Euronews 17.01.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je večeras da veruje da će zvanični Brisel ubzo izaći sa stavom oko najava Prištine da će ukinuti platni promet sa Srbijom. "Upoznat sam sa tim pitanjem. Ja sam to… »
Vesti dana »
Centralna državna ceremonija povodom Dana primirja, na Novom groblju položeni venci
Insajder pre 1 satjoš 70 povezanih
POKS: Niko od odgovornih za nesreću u Novom Sadu nije priveden, građani da izađu na protest
Novi magazin pre 4 satijoš 23 povezane