Повезане вести

Људи, ми један живот имамо! Ове Милојеве речи пуне очи сузама: Зарадили смо мање пара, али живели смо лепше!

Људи, ми један живот имамо! Ове Милојеве речи пуне очи сузама: Зарадили смо мање пара, али живели смо лепше!

Мондо 17.01.2024
Дејан Милојевић остаће упамћен по осмеху и невероватној љубави према животу, а тако нешто се све ређе виђа. Дејан Милојевић остаће упамћен по осмеху и невероватној љубави према животу, а тако нешто се све ређе виђа. Легендарни… »
Милојевићев син написао само четири речи: Овако се опростио од легендарног оца

Милојевићев син написао само четири речи: Овако се опростио од легендарног оца

Мондо 17.01.2024
Наследник прослављеног кошаркаша уз заједничку фотографију написао кратку поруку. Наследник прослављеног кошаркаша уз заједничку фотографију написао кратку поруку. Кошаркашки тренер Дејан Милојевић, некадашњи крилни центар… »
"Зове ме Динамо Москва, рекао сам да хоћу само у Партизан"

"Зове ме Динамо Москва, рекао сам да хоћу само у Партизан"

Спортске.нет 17.01.2024
Дејан Милојевић је преминуо данас у 47. години живота од последица срчаног удара. О његовој богатој кошаркашкој и тренерској каријери писали смо овде. Милоје је оставио велики траг у Партизану и остао до данас љубимац навијача… »
Преминуо Дејан Милојевић: Тужну вест објавио његов бивши клуб

Преминуо Дејан Милојевић: Тужну вест објавио његов бивши клуб

Мондо 17.01.2024
Страшна вест из Америке. Српска кошаркашка легенда преминула у 47. години. Страшна вест из Америке. Српска кошаркашка легенда преминула у 47. години. Српски тренер Дејан Милојевић преминуо је у Америци од последица срчаног удара… »
Преминуо Дејан Милојевић

Преминуо Дејан Милојевић

ИндексОнлине 17.01.2024
Српски кошаркашки тренер Дејан Милојевић, члан стручног штаба Голден Стејта, преминуо је у 47. години од последица срчаног удара, саопштио је НБА клуб. Милојевић је синоћ хоспитализован након што је имао инфаркт током клупске… »
Хвала ти за кошарку, Деки - Од Беовука, преко Партизана, до најсјајнијег НБА

Хвала ти за кошарку, Деки - Од Беовука, преко Партизана, до најсјајнијег НБА

Спортске.нет 17.01.2024
У среду, 17. јануара преминуо је српски кошаркаш и тренер Дејан Милојевић, који је оставио неизбрисив траг у игри под обручима. Поникао је на паркетима КК Таш, а на наговор Мише Лакића 1994. године млади Милојевић је дошао у… »
Ја мислим да све знам, а 21:0 за декија... Владимир Штимац се опростио од легенде

Ја мислим да све знам, а 21:0 за декија... Владимир Штимац се опростио од легенде

Мондо 17.01.2024
бивши репрезентативац Србије Владимир Штимац објаснио како га је Дејан Милојевић учио о кошарци. бивши репрезентативац Србије Владимир Штимац објаснио како га је Дејан Милојевић учио о кошарци. Српска кошаркаш изгубила је много… »
Милоје је дао 141 поен на мечу и постао "српски Баркли": До тад нико није знао за њега, а онда је постао сила!

Милоје је дао 141 поен на мечу и постао "српски Баркли": До тад нико није знао за њега, а онда је постао сила!

Мондо 17.01.2024
Дејан Милојевић је током каријере постао легенда, али све је почело када је као клинац натерао "Кош" да пише о чуду од детета из Беовука. Дејан Милојевић је током каријере постао легенда, али све је почело када је као клинац… »
Ко је био дејан Милојевић? Српски "Чарлс Баркли" освојио Европу, учио Николу Јокића, па остварио амерички сан

Ко је био дејан Милојевић? Српски "Чарлс Баркли" освојио Европу, учио Николу Јокића, па остварио амерички сан

Мондо 17.01.2024
Био је велики кошаркаш, успешан тренер и посвећени отац. Био је велики кошаркаш, успешан тренер и посвећени отац. Дејан Милојевић преминуо је у Америци од последица тешког срчаног удара, који је доживео у уторак 16. јануара… »

Вести дана »