Povezane vesti
Vučić: Srbija izgubila velikog sportistu i čoveka
Politika 17.01.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti bivšeg košarkaša i trenera Dejana Milojevića. "Sa velikom tugom i nevericom sam primio užasnu vest o smrti našeg sjajnog košarkaša i trenera… »
Vujošević: Otišao je najbolji čovek kog sam trenirao
Sportski žurnal 17.01.2024
Milojević je danas preminuo od posledica srčanog udara. Košarkaški stručnjak Duško Vujošević izjavio je večeras saučešće povodom smrti Dejana Milojevića. - Otišao je najbolji čovek koga sam trenirao, prerano i iznenada. Nemam reči kojima… »
Besplatan ulaz na utakmicu Partizan - Mega, Dejanu Milojeviću u čast
Partizan i Mega sastaju se u ponedeljak u Štark Areni od 19 sati. Košarkaški klub Partizan saopštio je večeras da če ulaz na utakmicu ABA lige protiv Mege biti besplatan - u čast preminulog Dejana Milojevića. Partizan i Mega sastaju se u… »
Dejan Milojević - čovek bez ijedne mrlje! Srbija u suzama zbog smrti svog košarkaškog diva
Mondo 17.01.2024
Otišao je veliki košarkaš, trener i pre svega čovek, Dejan Milojević. Otišao je veliki košarkaš, trener i pre svega čovek, Dejan Milojević. Košarkaški svet oprašta se večeras od Dejana Milojevića, pomoćnog trenera NBA tima Golden Stejt… »
Danilović: Nema ko nije voleo Milojevića; Kokoškov: Dejan je bio veliki čovek
Novi magazin 17.01.2024
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović uputio je danas reči saučešća porodici Dejana Milojevića u ime KSS-a i svoje lično ime. "Dugo nisam mogao da poverujem da su vesti iz Amerike tačne. Iako su informacije govorile jedno… »
Predsednik Republike Srbije je izjavio najdublje saučešće porodici i prijateljima Dejana Milojevića. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti bivšeg košarkaša i trenera Dejana Milojevića… »
Igrač Voriorsa zahvalan Milojeviću: Promenio si mi život
Sport klub 17.01.2024
Golden Stejt Voriorsi izgubili su velikog stručnjaka i još boljeg čoveka Dejana Milojevića. Srpski trener je od leta 2021. bio deo trofejne franšize iz Kalifornije, a koliko su ga u klubu cenili često je pričao šef struke Stiv Ker. Nekadašnji… »
Vujošević: Otišao je najbolji čovek kog sam trenirao
Novi magazin 17.01.2024
Košarkaški stručnjak Duško Vujošević izjavio je večeras saučešće povodom smrti Dejana Milojevića. "Otišao je najbolji čovek koga sam trenirao, prerano i iznenada. Nemam reči kojima mogu da opišem nepripremljenost da prihvatim ovako strašnu… »
"Ovo su moji planovi za sledeću nedelju" Evo šta je Dejan Milojević rekao u poslednjem intervjuu pre nego što je preminuo…
Večernje novosti 17.01.2024
SRPSKI košarkaški trener Dejan Milojević je preminuo nakon što je doživeo srčani udar u Solt Lejk Sitiju, a kako je ta vest rastužila sve ljubitelje sporta, mnogi su počeli da dele isečak iz njegovog poslednjeg intervjua. twitter / BrunoFeliks44… »
Sjajna akcija Partizana, besplatan ulaz na Megu za omaž koji Dejan Milojević zaslužuje!
Sportske.net 17.01.2024
Tužna vest stigla je iz Sjedinjenih Američkih Država da je proslavljeni košarkaš i perspektivni trener Dejan Milojević preminuo u svojoj 46. godini života. Čitav košarkaški svet odao je počast osobi za koju retko ko je mogao reći nešto loše… »
Vučić se oprostio od Dejana Milojevića: "Srbija je izgubila velikog sportistu i čoveka, hvala mu za sve"
Mondo 17.01.2024
Aleksandar Vučić je uputio saučešće povodom smrti Dejana Milojevića. Aleksandar Vučić je uputio saučešće povodom smrti Dejana Milojevića. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti… »
Od Milojevića se oprostila i Zvezda: "Veliki rival i sportski prijatelj napustio nas je prerano..."
Sportske.net 17.01.2024
Srpski košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je danas u 46. godini života od posledica srčanog udara koji je doživeo sinoć. Čitav košarkaški svet oprašta se od velikog košarkaša, perspektivnog trenera i velikog čoveka, rekli bi oni koji… »
ABA reagovala zbog miloja - na svakom meču počast za velikana: Košarkaš, trener, ali pre svega veliki čovek!
Mondo 17.01.2024
ABA liga se oglasila povodom tragične smrti Dejana Milojevića. ABA liga se oglasila povodom tragične smrti Dejana Milojevića. Tragične vesti došle su iz Amerike gde je nakon srčanog udara preminuo Dejan Milojević. Proslavljeni košarkaš i trener… »
Vujošević za SK: Otišao je najbolji čovek koga sam trenirao
Sport klub 17.01.2024
Srpska košarka je zavijena u crno iznenadnom i preranom smrću Dejana Milojevića, nekadašnjeg reprezentativca i trenera, neverovatnog borca, koji nije uspeo da dobije najvažniju bitku u dalekom Solt Lejk Sitiju. Zauvek će ostati njegov večiti osmeh… »
Kakav potez KK Partizan! Crno-beli su ovo uradili u čast Dejana Milojevića
SRPSKI košarkaški trener Dejan Milojević je preminuo nakon što je doživeo srčani udar u Solt Lejk Sitiju, a ta vest rastužila je mnoge, naročito klub u kome se najviše i proslavio, KK Partizan. Baš njegovi crno-beli - rešili su da mu na poseban… »
"Dobri moj Deki..." Vasilije Micić se ovako oprostio od iznenadno preminulog Dejana Milojevića, svog bivšeg trenera
SRPSKI košarkaški trener Dejan Milojević je preminuo nakon što je doživeo srčani udar u Solt Lejk Sitiju. Od njega se opraštaju klubovi, igrači... To je uradio i Vasilije Micić. Foto Instagram printscreen/vasamicic13 Člana Oklahome je Deki… »
Euronews 17.01.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti bivšeg košarkaša i trenera Dejana Milojevića. "Sa velikom tugom i nevericom sam primio užasnu vest o smrti našeg sjajnog košarkaša i trenera… »
"Srbija je izgubila velikog sportistu i čoveka" Predsednik Aleksandar Vučić uputio telegram saučešća porodici Dejana…
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti bivšeg košarkaša i trenera Dejana Milojevića, u kojem se kaže: Foto: Instagram/buducnostsrbijeav „Sa velikom tugom i nevericom sam primio užasnu… »
Vesti dana »
Dr Nikolić: Troje povređenih na Železničkoj stanici i dalje u teškom stanju
Insajder pre 3 satajoš 23 povezane
Miloš Vučević: Odgovornost se ne može završiti ostavkom Gorana Vesića
Politika pre 2 satajoš 58 povezanih
Ješić pušten na slobodu, sud nije prihvatio predlog tužilaštva za pritvor od 30 dana
NIN pre 53 minutajoš 34 povezane
Zelenski: Potrebna nam je dovoljna količina naoružanja, a ne podrška u pregovorima
Al Jazeera pre 2 satajoš 48 povezanih
Rojters: Nemačka će podržati Ukrajinu uprkos raspadu vladajuće koalicije
Politika pre 2 satajoš 49 povezanih