Povezane vesti
Dejan Milojević je odbio zvezdu i njenu veću ponudu: Ovako je objasnio zašto je izabrao Partizan video
Kurir 17.01.2024
Dejan Milojević je dve sezone tokom svoje karijere nosio dres Partizana. Sa crno-belima je osvojio i dve titule šampiona države u periodu od 2004. do 2006. godine. Imao je u planu i da završi karijeru u Partizanu 2009. godine, ali je zbog povrede… »
Milojević je biranim rečima pričao o Partizanu: Po svaku cenu sam želeo tamo! Sad još više cenim ono što je radio Dule…
Kurir 17.01.2024
Dejan Milojević, legendarni košarkaš i trener koji nas je napustio iznenada u 47. godini, deo karijere je proveo u Partizanu. Sa Partizanom je osvojio dve titule. - Prelazak u Partizan je bio ostvarenje mojih snova. Posle Budućnosti sam imao mnoge… »
Najiskrenija ispovest Dejana milojevića ikada: Priče o Draženu Petroviću su uništile moju karijeru
Kurir 17.01.2024
Srbija je u suzama. U 47. godini od posledica srčanog udara napustio nas je velikan košarke Dejan Milojević. Milojević je iza sebe ostavio bogat igrački i trenerski CV. Od njega se oprašta ceo košarkaški svet. Jednom prilikom prisetio se detalja… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili plan protesta za 8. mart: Ovo su satnica i lokacije okupljanja
Nova pre 3 satajoš 10 povezanih

"Pokazatelj u kakvom je stanju politička situacija u Srbiji": Dan posle nereda u Narodnoj skupštini
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane

"Ne treba nam prekid vatre, nego kraj rata": Zelenski se hitno oglasio nakon sastanka sa moćnim evropskim liderom!
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih

Produžen pritvor četvorici nasilnika: Studentkinji u Novom Sadu polomili vilicu, njenog kolegu pretukli
Blic pre 2 satajoš 102 povezane