Povezane vesti
Dejan Milojević je odbio zvezdu i njenu veću ponudu: Ovako je objasnio zašto je izabrao Partizan video
Kurir 17.01.2024
Dejan Milojević je dve sezone tokom svoje karijere nosio dres Partizana. Sa crno-belima je osvojio i dve titule šampiona države u periodu od 2004. do 2006. godine. Imao je u planu i da završi karijeru u Partizanu 2009. godine, ali je zbog povrede… »
Milojević je biranim rečima pričao o Partizanu: Po svaku cenu sam želeo tamo! Sad još više cenim ono što je radio Dule…
Kurir 17.01.2024
Dejan Milojević, legendarni košarkaš i trener koji nas je napustio iznenada u 47. godini, deo karijere je proveo u Partizanu. Sa Partizanom je osvojio dve titule. - Prelazak u Partizan je bio ostvarenje mojih snova. Posle Budućnosti sam imao mnoge… »
Najiskrenija ispovest Dejana milojevića ikada: Priče o Draženu Petroviću su uništile moju karijeru
Kurir 17.01.2024
Srbija je u suzama. U 47. godini od posledica srčanog udara napustio nas je velikan košarke Dejan Milojević. Milojević je iza sebe ostavio bogat igrački i trenerski CV. Od njega se oprašta ceo košarkaški svet. Jednom prilikom prisetio se detalja… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 34 minutajoš 45 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
U požaru u Los Anđelesu izgorela kuća najpoznatije Srpkinje iz visokog društva: „Evo šta je ostalo od našeg doma“
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih