Povezane vesti
Vučić: Završen važan i uspešan boravak u Davosu
Telegraf 18.01.2024
On se oglasio na svom Instagram nalogu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je završio boravak u Davosu, gde je prisustvovao Svetskom ekonomskom forumu, koji je, kako je naveo, bio važan i uspešan za Srbiju. "Upravo smo završili… »
Vučić najavio obraćanje građanima u subotu i predstavljanje planova za budućnost Srbije
Beta 18.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u video-poruci iz Davosa obraćanje građanima u subotu. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) "Na visinskim sam pripremama. Nadam se da ni jedan sportista neće da… »
Vučić iz Davosa najavio svoje obraćanje u subotu građanima Srbije
Telegraf 18.01.2024
Narode, molim vas da u subotu po podne budemo zajedno i učestvujemo u stvaranju drugačije, uspešnije i bolje Srbije!", poručio je Vućić na instagram nalogu budućnostsrbije.av. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Davosu, najavio u… »
"Na visinskim sam pripremama": Vučić iz Davosa pokazao svoju večeru, obratio se građanima (video)
Blic 18.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras na svom Instagram nalogu i podelio kako izgleda večera nakon Svetskog ekonomskog foruma u Davosu. - Na visinskim sam pripremama. Nadam se da ni jedan sportista neće da me sledi. Narode, molim vas da u… »
Vesti dana »
Čubrilo prognozira zahlađenje i sneg u ovom delu Srbije, a evo kada nam stiže "februarsko proleće" i mogućih 19 stepeni!
Dnevnik pre 3 satajoš 32 povezane
Nastavlja se agonija Hapoela, Micić van tima, Itudis blizu otkaza!
Sportske.net pre 32 minutajoš 58 povezanih
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Radio sto plus pre 18 minutajoš 18 povezanih
Japan: stranka Sanae Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Politika pre 1 satjoš 26 povezanih
Zelenski najavljuje izvoz oružja i odbrambene tehnologije u Evropu
Politika pre 1 satjoš 24 povezane