Povezane vesti
Danas najtopliji dan od početka januara, a sutra sneg
RTV 18.01.2024
NOVI SAD - Četvrtak će biti najtopliji dan od početka januara, a zatim u petak zahlađenje i sneg. Bićemo pod uticajem prostranog polja niskog vazdušnog pritiska pa može povremeno biti i kiše i pljuskova, uz košavu. Sa juga stiže veoma topao vazduh i… »
Evo kada stiže zahlađenje: Kiša će prvo u ovim delovima Srbije preći u sneg, a temperatura će pasti na 0°C
Telegraf 18.01.2024
Danas 20 stepeni, sutra drastična promena. Srbija je danas pod snažnim uticajem ciklona sa Jadrana, uz veoma izražena južna strujanja i veoma toplo vreme za ovo doba godine. Biće oblačno i veoma vetrovito, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće jak, u… »
Proleće usred zime! Temperatura do 20 stepeni u ovim gradovima Srbije: Ubrzo stiže obrt, a evo kad će padati sneg
Mondo 18.01.2024
Minimalna temperatura od -2°C u Negotinu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 8°C u Negotinu do 20°C u Loznici i Valjevu. Minimalna temperatura od -2°C u Negotinu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 8°C u Negotinu do 20°C u Loznici i Valjevu. Srbija: Još… »
Četvrtak najtopliji dan od početka godine, a u petak – sneg
Moj Novi Sad 18.01.2024
Četvrtak će biti najtopliji dan od početka januara, a u petak nas očekuju zahlađenje i sneg. Bićemo pod uticajem prostranog polja niskog vazdušnog pritiska pa može povremeno biti i kiše i pljuskova, uz košavu. Sa juga stiže veoma topao vazduh i podiže… »
Vesti dana »

Uhapšeni zbog sumnje da su na protestu u Vrbasu pirotehnikom i kamenjem gađali policiju i pristalice SNS
Radio 021 pre 19 minutajoš 57 povezanih

Dekan Filozofskog: I dalje sam na fakultetu, u toku čišćenje zgrade, predložio sam dijalog
RTV pre 59 minutajoš 34 povezane

Putin odbio napad na Zelenskog! Zašto je odbio Orešnikom da gađa ukrajinskog predsednika!
Alo pre 19 minutajoš 27 povezanih