Povezane vesti
"Ode mi mladost dok se svi napijete kafe": Student odlučio da odmah ode iz Srbije i objasnio zašto ne želi nikad da se vrati
Blic 18.01.2024
Iako naša zemlja mladima nudi niz mogućnosti za zaposlenje, neki ipak odluče da svoju sreću okušaju u drugoj državi. Mnogi se vrate, jer tuđe sunce ne greje isto, ali postoje i oni koji žele da odu i nikada se ne vrate. Upravo to želi jedan student iz… »
Student objasnio zašto želi da ode iz Srbije i nikada se ne vrati: "Ode mi mladost dok se svi napijete kafe"
Telegraf 18.01.2024
Njegove opcije su Danska, Švedska ili Norveška. Iako naša zemlja mladima nudi niz mogućnosti za zaposlenje, neki ipak odluče da svoju sreću okušaju u drugoj državi. Mnogi se vrate, jer tuđe sunce ne greje isto, ali postoje i oni koji žele da odu i nikada… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

"Koristila sam injekcije" Jana smršala 12kg, došla na slavlje i sve zasenila! A dekolte njene ćerke je bomba
Telegraf pre 41 minutajoš 62 povezane

Vlada Srbije: Minimalna zarada 64.554 dinara od 1. januara 2026. godine
Radio sto plus pre 5 satijoš 41 povezana

Štimac: Podrška Kalini; sportski drugovi – morate da se izjasnite
Sport klub pre 31 minutajoš 17 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih