Повезане вести

Рајаковић кроз сузе: Ову акцију сам украо од Декија…

Рајаковић кроз сузе: Ову акцију сам украо од Декија…

Спорт клуб 18.01.2024
Дарко Рајаковић тешко је говорио на конференцији за медије после победе над Мајамијем. И новинари су имали разумевања за тренера Торонта, који је раније тог дана изгубио драгог пријатеља и колегу са клупе Голден Стејта, Дејана… »
НБА лига се поклонила великом декију: Потресне сцене, Леброн спустио главу... Он је био кошарка! (видео)

НБА лига се поклонила великом декију: Потресне сцене, Леброн спустио главу... Он је био кошарка! (видео)

Мондо 18.01.2024
Претходне ноћи НБА лига се опростила од Дејана Милојевића. Претходне ноћи НБА лига се опростила од Дејана Милојевића. Прослављени српски кошаркаш и тренер Дејан Милојевић преминуо је у 47. години од последица срчаног удара и… »
НБА видела акцију Дејана МИлојевића! Србин у сузама изашао пред новинаре и открио: Ово ме је он научио! (видео)

НБА видела акцију Дејана МИлојевића! Србин у сузама изашао пред новинаре и открио: Ово ме је он научио! (видео)

Мондо 18.01.2024
Дарко Рајаковић се сетио свог великог пријатеја Дејана Милојевића. Дарко Рајаковић се сетио свог великог пријатеја Дејана Милојевића. Дарко Рајаковић је после победе Торонта над Мајамијем 121:97 изашао на конференцију за медије… »
Дарко због Милојевића заплакао пред новинарима: Када смо последњи пут седели рекао ми је да му је сан да буде селектор Србије!…

Дарко због Милојевића заплакао пред новинарима: Када смо последњи пут седели рекао ми је да му је сан да буде селектор Србије!…

Курир 18.01.2024
Тренера Торонта Дарка Рајаковића дубоко је потресла вест о смрти колеге и великог пријатеља Дејана Милојевића. Српски тренер након победе свог Торонта над Мајамијем (121:97) са сузама у очима говорио је о прерано преминулом… »

Вести дана »