Povezane vesti
Dobre partije Bogdanovića i Jovića (video)
Sportski žurnal 18.01.2024
Atlanta slavila protiv Orlanda, Toronto bolji od Majamija. Košarkaši Atlante pobedili su na svom terenu ekipu Orlanda rezultatom 106:104 u noćašnjem meču NBA lige. Pobedu Atlanti doneo je Dežonte Marej u poslednjoj sekundi utakmice. Najefikasniji u… »
Bogdan nastavio seriju sjajne Atlante: Toronto bes iskalio na Majamiju! (video)
Večernje novosti 18.01.2024
KOŠARKAŠI Atlante savladali su prošle noći na svom terenu ekipu Orlanda sa 106:104 za drugu uzastopnu, a ukupno 17. pobedu od početka sezone u NBA ligi. Tanjug/AP Atlanta je do trijumfa stigla u uzbudljivoj završnici u kojoj je najpre Paolo Bankero… »
VIDEO „Razmišljao sam da ne igram, ali on to ne bi želeo“: Dirljiv govor Bogdanovića o odlasku Milojevića
Nova 18.01.2024
Kapiten emotivno govorio o čoveku koji je imao veliku uticaj na njegov razvoj. Bogdan Bogdanović je nakon trijumfa Atlante nad Orlandom sa 106:104 govorio o Dejanu Milojeviću i velikom značaju koji je imao za srpsku košarku. Bogdanović je susret završio… »
Vesti dana »

Jovanović apeluje na Zvezdu: "Voleo bih više domaćih igrača, ja sam bio stranac i znam..."
Sportske.net pre 52 minutajoš 16 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 4 satijoš 1 povezana