Povezane vesti
Dečak (5) pao sa 3.: Sprata Iskoristio nepažnju majke i sam otvorio prozor, teško je povređen
Blic 18.01.2024
Petogodišnji dečak teško je povređen nakon što je pao sa trećeg sprata zgrade u Galatu. U trenutku incidenta on je bio u kuhinji sa majkom. Iskoristio je njenu nepažnju, sam otvorio prozor i pao sa velike visine. Majka je odmah pozvala Hitnu… »
Dečak (5) pao s 3. sprata, teško je povređen: Iskoristio nepažnju majke u kuhinji, pa sam otvorio prozor
Telegraf 18.01.2024
Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju. Petogodišnji dečak teško je povređen nakon što je pao sa trećeg sprata zgrade u Galatu. U trenutku incidenta on je bio u kuhinji sa majkom. Iskoristio je njenu nepažnju, otvorio je prozor i pao sa… »
Vesti dana »
BLOG U Nišu protest ispred Osnovnog suda, studenti sve bliže Kragujevcu, u Beogradu protest prosvetara
N1 Info pre 10 minutajoš 14 povezanih
Mup objavio ko su uhapšeni vlasnici i direktori preduzeća osumnjičeni za veliku prevaru: Zgrnuli 224 miliona
Telegraf pre 39 minutajoš 18 povezanih
Nestorović (Mi snaga naroda) o Grčiću: Da li će mi se izviniti za duševni bol i materijalnu štetu
Beta pre 58 minutajoš 118 povezanih
Putin čestitao Vučiću Dan državnosti! Pročitajte pismo ruskog lidera predsedniku Srbije
Kurir pre 10 minutajoš 16 povezanih