Povezane vesti

Đoković: Ovaj virus… Nisam spavao, izgubio sam oštrinu

Đoković: Ovaj virus… Nisam spavao, izgubio sam oštrinu

Sport klub 18.01.2024
Poslednji put kada je Novak Đoković izgubio po set u prva dva kola grend slem turnira, do kraja više nije izgubio nijedan – bilo je to na US openu 2018. godine. I tada, ali i još nekoliko puta tokom karijere, Novak nije kretao turnir u petoj brzini… »
Đoković: Nisam baš u idealnom stanju

Đoković: Nisam baš u idealnom stanju

Politika 18.01.2024
Daleko od toga da se žalim, već su to okolnosti u kojima se nalazim; prihvatam ih i pokušavam da izvučem najbolje iz sebe. Nisam baš u idealnom stanju, što utiče na intenzitet moje igre, a donekle i na motivaciju. Pokušavam da pronađem onog… »
Đoković: Nisam ni blizu svog nivoa igre

Đoković: Nisam ni blizu svog nivoa igre

Sportski žurnal 18.01.2024
Najbolji teniser planete istakao da pokušava da pronađe „onog pravog sebe”. Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle dosta mučenja na startu Australijan opena srpskim novinarima u Melburnu je rekao: - Nisam baš u idealnom stanju, što utiče… »
Novak zabrinuo: "Nisam u idealnom stanju"

Novak zabrinuo: "Nisam u idealnom stanju"

Sportske.net 18.01.2024
Novak Đoković je u trećem kolu Australijan opena, to je najvažnije, međutim u prva dva kola, Novak se neočekivano dugo zadržao na terenu. Pobedio će Prižmića i Popirina sa po 3:1. Na pitanje, da li postoji neki problem, prehlada, zglob ili… »
Novak: Zašto ne igram dobro? Od svega pomalo…

Novak: Zašto ne igram dobro? Od svega pomalo…

Sport klub 18.01.2024
Nikada Novak Đoković nije izgubio po set u prva dva kola Australijan opena. EKSKLUZIVNO IZ MELBURNA Više od toga, brine njegova igra u mečevima sa Prižmićem i Popirinom. Da li je glavni razlog za to bolest, zglob; ima li tu “svega pomalo” –… »

Vesti dana »