Повезане вести
Како је говорио Дејан Милојевић: Имамо један живот, треба да што више уживамо
Политика 18.01.2024
Након вести о његовој смрти многи су на друштвеним мрежама поделили снимак Милојевићевог гостовања у једној емисији у којој је причао о својој каријери, али и животу. Некадашњи кошаркаш, а затим и тренер Дејан Милојевић… »
Предлог који свако потписује - Да МВП трофеј АдмиралБет АБА лиге носи име по Дејану Милојевићу
Спортске.нет 18.01.2024
Кошаркашки свет ће туговати у наредним данима јер је остао без једног дивног човека, зналца, на паркету и ван њега - Дејана Милојевића. Он је у својој 47. години, од последица срчаног удара, преминуо јуче у Солт Лејк ситију што… »
Душко Вујошевић се расплакао у јутарњем програму Нове С
Спорт клуб 18.01.2024
"Како да вам кажем, ужасна вест. Када сам видео, неко ми је послао слику. Мислим да имате његов син… Ставио на мрежу са зен поруком: Био си ми све", причао је видно потрешени Душко Вујошевић у јутарњем програму телевизије Нове… »
ВИДЕО Вујошевић плакао због Милојевића у емисији уживо: Пукао му глас, није могао да доврши реченицу
Нова 18.01.2024
Није могао да задржи сузе због великог пријатеља. Душко Вујошевић је гостовао у емисији „Пробуди се“ када је остао без речи. Његова туга је стала у одсуство речи којима би говорио похвално о великом човеку и тренеру Дејану… »
Довео је милојевића у НБА, па заплакао у емисији! "Он је био већи од живота, кад уђе у просторију само је обасја!"
Мондо 18.01.2024
Боб Мајерс је тешко прихватио вест да је преминуо Дејан Милојевић. Боб Мајерс је тешко прихватио вест да је преминуо Дејан Милојевић. Прослављени српски кошаркаш и тренер Дејан Милојевић преминуо је у 47. години од последица… »
Вујошевић открио непознате детаље о смрти Милојевића: То је експлодирало! Мозак сат и по није имао доток кисеоника!
Курир 18.01.2024
Ужасна вест о смрти тренера и прослављеног кошаркаша Дејана Милојевића дубоко је потресла чувеног кошаркашког стручњака Душка Вујошевића који је са Милојевићем успешно сарађивао у Партизану. Он је, гостујући у јутањем програму… »
Вести дана »

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
РТС пре 28 минутајош 7 повезаних

"Гнев народа је све већи": Вучић: Прича о обојеној револуцији је готова, само студенти то нису разумели
Блиц пре 3 минутајош 2 повезане