Povezane vesti
Sud u Poljskoj naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu
Blic 18.01.2024
Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. - Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za prinudno… »
Duda: Sud naložio prisilno hranjenje Kaminskog koji štrajkuje glađu
Insajder 18.01.2024
Predsednik Poljske Andžej Duda izjavio je da je tamošnji sud naredio da se nekadašnji ministar Marijuš Kaminski, koji štrajkuje glađu u zatvoru, prisilno hrani. Kaminski i njegov zamenik Maciej Vasik uhapšeni su prošle nedelje u predsedničkoj… »
Sud naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu
Politika 18.01.2024
VARŠAVA – Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. „Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za… »
Duda: Sud naložio prisilno hranjenje Kaminskog koji štrajkuje glađu
RTS 18.01.2024
Predsednik Poljske Andžej Duda kaže da je tamošnji sud naredio da se nekadašnji ministar Marijuš Kaminski koji štrajkuje glađu u zatvoru prisilno hrani. Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova i njegov zamenik Maciej Vasik uhapšeni su prošle… »
Poljski sud naredio prinudno hranjenje bivšeg ministra: Kaminski ne odustaje od štrajka glađu iza rešetaka
Euronews 18.01.2024
Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. "Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za prinudno… »
Predsednik Poljske: Sud naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu
RTV 18.01.2024
VARŠAVA - Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. "Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti sutra na protestu radnika GSP, penzionera i profesora, uprava Beogradskog univerziteta odgovorila Vučiću
Nova pre 4 minutajoš 49 povezanih
Napad u Švedskoj: „Oko 10 mrtvih“ u pucnjavi u školi za odrasle
N1 Info pre 29 minutajoš 35 povezanih
„Zakleo sam se mrtvom sinu da ga neću prodati“: Veliki broj ljudi ispred suda podržao oca mladića stradalog u namenskoj u Lučanima
N1 Info pre 5 satijoš 18 povezanih
Nis: zvanično zatražio odlaganje sankcija: Ovo je novi potez, zahtev podržale Vlade Srbije i Mađarske
Blic pre 3 minutajoš 33 povezane