Povezane vesti

Sud u Poljskoj naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu

Sud u Poljskoj naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu

Blic 18.01.2024
Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. - Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za prinudno… »
Duda: Sud naložio prisilno hranjenje Kaminskog koji štrajkuje glađu

Insajder 18.01.2024
Predsednik Poljske Andžej Duda izjavio je da je tamošnji sud naredio da se nekadašnji ministar Marijuš Kaminski, koji štrajkuje glađu u zatvoru, prisilno hrani. Kaminski i njegov zamenik Maciej Vasik uhapšeni su prošle nedelje u predsedničkoj… »
Sud naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu

Sud naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu

Politika 18.01.2024
VARŠAVA – Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. „Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za… »

RTS 18.01.2024
Predsednik Poljske Andžej Duda kaže da je tamošnji sud naredio da se nekadašnji ministar Marijuš Kaminski koji štrajkuje glađu u zatvoru prisilno hrani. Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova i njegov zamenik Maciej Vasik uhapšeni su prošle… »
Poljski sud naredio prinudno hranjenje bivšeg ministra: Kaminski ne odustaje od štrajka glađu iza rešetaka

Poljski sud naredio prinudno hranjenje bivšeg ministra: Kaminski ne odustaje od štrajka glađu iza rešetaka

Euronews 18.01.2024
Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. "Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za prinudno… »
Predsednik Poljske: Sud naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu

Predsednik Poljske: Sud naložio prisilno hranjenje bivšeg ministra koji štrajkuje glađu

RTV 18.01.2024
VARŠAVA - Poljski sud naložio je da bivšeg ministra Marijuša Kaminskog, koji trenutno štrajkuje glađu, u zatvoru prinudno hrane, objavio je predsednik Poljske Andžej Duda. "Dobio sam informaciju od supruge Kaminskog da je izdat sudski nalog za… »

Vesti dana »