Повезане вести
Жена Ивана Маринковића се суочила са Миљаном: Јелена Илић сасула Кулићевој све у лице, па признала: "прошла сам пакао са њим"…
Блиц 18.01.2024
Супруга Ивана Маринковића, Јелена Илић Маринковић осамила се са Миљаном Кулић у дворишту и проговорила о свему. - Ево размишљала сам, ти и он сад кад би сте хтели да имате добар однос, не можете овде, само напољу и то напољу… »
Прво суочавање миљане и Јелене Илић: Супруга Маринковића јој сасула све у лице "Прошла сам пакао са Иваном..."
Курир 18.01.2024
Иван Маринковић и Јелена Илић недавно су се уселили у Белу кућу и постали равноправни такмичари ријалитија "Елита". Многи су чекали суочавање његове супруге са Миљаном Кулић која је више пута вређала и говорила ружно о њој… »
Прошла сам кроз пакао са Иваном Жена Маринковића очи у очи са Миљаном, никад искренији разговор: Била бих најсрећнија да га…
Ало 18.01.2024
Јеленав Илић Маринковић никад отворенија са Миљаном Кулић. Супруга Ивана Маринковића која је однедавно са њим део "Елите", Јелена Илић Маринковић, отворено је разговарала је са Миљаном Кулић. Оне су причале о Миљаниним… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 18 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 3 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 23 минутајош 29 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Наиссус инфо пре 1 сатјош 12 повезаних