Povezane vesti

Žena Ivana Marinkovića se suočila sa Miljanom: Jelena Ilić sasula Kulićevoj sve u lice, pa priznala: "prošla sam pakao sa…

Žena Ivana Marinkovića se suočila sa Miljanom: Jelena Ilić sasula Kulićevoj sve u lice, pa priznala: "prošla sam pakao sa…

Blic 18.01.2024
Supruga Ivana Marinkovića, Jelena Ilić Marinković osamila se sa Miljanom Kulić u dvorištu i progovorila o svemu. - Evo razmišljala sam, ti i on sad kad bi ste hteli da imate dobar odnos, ne možete ovde, samo napolju i to napolju mora mnogo vremena… »
Prvo suočavanje miljane i Jelene Ilić: Supruga Marinkovića joj sasula sve u lice "Prošla sam pakao sa Ivanom..."

Prvo suočavanje miljane i Jelene Ilić: Supruga Marinkovića joj sasula sve u lice "Prošla sam pakao sa Ivanom..."

Kurir 18.01.2024
Ivan Marinković i Jelena Ilić nedavno su se uselili u Belu kuću i postali ravnopravni takmičari rijalitija "Elita". Mnogi su čekali suočavanje njegove supruge sa Miljanom Kulić koja je više puta vređala i govorila ružno o njoj. Iako se… »
Prošla sam kroz pakao sa Ivanom Žena Marinkovića oči u oči sa Miljanom, nikad iskreniji razgovor: Bila bih najsrećnija da…

Prošla sam kroz pakao sa Ivanom Žena Marinkovića oči u oči sa Miljanom, nikad iskreniji razgovor: Bila bih najsrećnija da…

Alo 18.01.2024
Jelenaw Ilić Marinković nikad otvorenija sa Miljanom Kulić. Supruga Ivana Marinkovića koja je odnedavno sa njim deo "Elite", Jelena Ilić Marinković, otvoreno je razgovarala je sa Miljanom Kulić. One su pričale o Miljaninim osećanjima koje gaji… »

Vesti dana »