Povezane vesti
Kazo izbacio Runea, Blinkova eliminisala Ribakinu
Radio sto plus 18.01.2024
Trenutno 122. teniser sveta je do najveće pobede u karijeri stigao posle tri sata i 22 minuta. Njegov protivnik u trećem kolu biće Holanđanin Talon Grikspor koji je slavio protiv Francuza Artura Fisa sa 3:6, 6:1, 7:5, 6:4. U treće kolo Australijan opena… »
Kecmanović posle pet setova u trećem kolu Australijan opena
Meč Kecmanovića i Lenarda Štrufa, 60. i 25. tenisera sveta, trajao je skoro tri i po sata. U odlučujućem petom setu, Kecmnović je u 12. gemu propustio tri brejk, odnosno meč lopte, pa je pobednik rešen u super taj-brejku. U taj-brejku je najpre Nemac… »
Alkaras pobedio Sonega i plasirao se u treće kolo Australijan opena
Drugi teniser sveta je protiv 46. na ATP listi slavio posle tri sata i 25 minuta. “Zaista sam zadovoljan svojom današnjom igrom. Mislim da smo obojica igrali na sjajnom nivou. I pored gubitka drugog seta, mislim da sam odigrao dobar meč. Bio je sjajan… »
Vesti dana »

Koliko je ratova Tramp zaista okončao i da li je sprečio sukob Srbije i Kosova
BBC News pre 8 minutajoš 18 povezanih

FOTO, VIDEO Blokada novosadskog suda: Priveden student, policajac rekao "da ga vode na streljanje"
Radio 021 pre 43 minutajoš 9 povezanih

Danas do 33 stepena celzijusa Uživajte dok možete jer već od ovog datuma sledi temperaturni šok
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Zabio nož u leđa delijama! Bivši fudbaler Crvene zvezde slavi poraz šampiona Srbije
Večernje novosti pre 13 minutajoš 15 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 8 minutajoš 12 povezanih