Повезане вести
Најемотивнији опроштај од Дејана Милојевића: Мића Берић кроз сузе о одласку људске громаде ВИДЕО
Нова 18.01.2024
„Пицк анд ролл“ који нисмо могли ни да замислимо да ћемо снимити, нити да тишина некад може да се чује тако гласно и јако. Пријатељ подцаста „Пицк анд ролл“ Максбет. „ Пицк анд ролл“ који нисмо могли ни да замислимо да ћемо… »
''Био је наш Чарлс Баркли'' Мирослав ''Мута'' Николић о Дејану Милојевићу
Вечерње новости 18.01.2024
Мирослав ''Мута'' Николић опростио се Дејана Милојевића у разговору за Спорт Клуб. Фото: Н.Параушић - Отишао је један од најбољих људи у нашој кошарци. Сјајан спортиста, диван млади човек. Страшно. Не могу да верујем да се то… »
Нова.рс и Мића Берић покрећу иницијативу да се МВП награда АБА лиге назове по Дејану Милојевићу ВИДЕО
Нова 18.01.2024
Дејан Милојевић је то заслужио, и више Пријатељ подцаста „Пицк анд ролл“ Максбет. „ Пицк анд ролл“ који нисмо могли ни да замислимо да ћемо снимити, нити да тишина некад може да се чује тако гласно и јако. Људина, стена, најјачи… »
Тањевић се опростио од Милојевића: Велики кошаркаш, тренер и још већи човек
Спортски журнал 18.01.2024
Трагедија и туга у срцима свих, који су га познавали. Црногорски кошаркашки тренер Богдан Тањевић опростио се данас од помоћног тренера Голден Стејта Дејана Милојевића, који је синоћ преминуо у 47. години од последица срчаног… »
''Велики губитак за кошарку!'' Андреа Тринкијери се опростио од Дејана Милојевића
ТРЕНЕР кошаркаша Жалгириса Андреа Тринкијери изразио је данас саучешће породици помоћног тренера Голден Стејта Дејана Милојевића, који је синоћ преминуо у 47. години од последица срчаног удара. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЛУКАС БАРТХ-ТУТТАС… »
Вујошевић о Милојевићу: Чувао ми је леђа, са њим бих ишао у рат
Политика 18.01.2024
Вратио се после иностранства у Партизан, потписао добар уговор, али је тада схватио да не може више да игра са тим коленом и поцепао је тај уговор. Некадашњи кошаркаш, а затим и тренер Дејан Милојевић преминуо је јуче у 47… »
Милојевић је стигао као велика звезда, али се тако није понашао! Чувени Шпанац скрхан због Дејана: Увек је био насмејан
Мондо 18.01.2024
Виктор Клавер причао је о Дејану Милојевићу и трагедији која је потресла кошаркашки свет. Виктор Клавер причао је о Дејану Милојевићу и трагедији која је потресла кошаркашки свет. Дејан Милојевић оставио је велики траг где год се… »
РТС се обрукао на опроштају од Милојевића: Блам у Дневнику због ког је читава Србија само вртела главом и сад се дели на…
Нова 18.01.2024
Дејан Милојевић, један од највећих кошаркаша и тренера Србије, преминуо је изненада у 47. години од последица срчаног удара. И док читава Србија са великим поштовањем прича о великом тренеру и још већем човеку који је увек… »
Милојевић је успео све, само један сан није стигао да оствари Јелача из Њујорка: Сви у Србији би се радовали...
Курир 18.01.2024
Кошаркашки стручњак, помоћни тренер Голден Стејта Дејан Милојевић преминуо је синоћ у боници у Солт лејк ситију од последица срчаног удара. Редакција Јутарњег програма Телевзије Курир изражава саучешће родбини и пријатељима… »
„Дејан је био невероватна особа, није фер…“
Спорт клуб 18.01.2024
Тренер Жалгириса Андреа Тринкијери није крио тугу због смрти Дејана Милојевића. Италијан је конференцију за медије пред дуел 22. кола Евролиге са Фенербахчеом искористио да неку реч каже о човеку који је оставио велики траг у… »
Грег Попович: Дејан Милојевић је био тренер блиставе будућности
ШЕФ стручног штаба кошаркаша Сан Антонија Грег Попович изјавио је данас да је Дејан Милојевић био тренер блиставе будућности, преносе амерички медији. ФОТО: ЕПА Попович је на конференцији за медије после ноћашњег пораза свог… »
Богдановић о Милојевићу: Размишљао сам о томе да „прескочим“ утакмицу, али сам онда помислио да би Дејан волео да играм…
Недељник 18.01.2024
(Бета-АП) – Капитену кошаркашке репрезентације Србије Богдану Богдановићу синоћ баш и није било много до утакмице коју су његови Атланта Хокси играли против Орланда, пошто је, како је и сам признао, размишљао само о свом… »
Трагедија, изгубили смо великог човека! Човић најавио минут ћутања за Милоја: "Био је у плановима за селектора Србије"
Мондо 18.01.2024
Небојша Човић причао је о смрти Дејана Милојевића. Небојша Човић причао је о смрти Дејана Милојевића. Смрт Дејана Милојевића потресла је цео свет. Бивши српски кошаркаш и тренер преминуо је у Америци од последица срчаног удара… »
Богдановић о Милојевићу: Био је звер, увек позитиван, никада није јурио за каријером
Радио сто плус 18.01.2024
“Не знам ни шта сам урадио вечерас. Сећам се загревања, не знам шта сам после радио”, рекао је Богдановић који је постигао 12 поена у победи Атланте против Орланда (106:104). Српски тренер Дејан Милојевић, који је радио као… »
Милојевић и Величковић су били више од саиграча
Спорт клуб 18.01.2024
Ко год да их је гледао у сезонама када су играли заједно у Партизану, знао је да су Дејан Милојевић и Новица Величковић више од саиграча. И обојицу их је било дивно слушати како причају један од другоме. Нажалост, Милојевић је… »
Вести дана »
СПЦ слави празник посвећен великомученику Димитрију - Митровдан, на данашњи дан није добро прекоревати децу
РТВ пре 2 сатајош 19 повезаних
Облачно, повремено са кишом - температура до 14 степени
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 19 повезаних
Руски напади на енергетску инфраструктуру Украјине, једна особа погинула
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних