Повезане вести

"Био је пред потписом за једну репрезентацију, велику, познату..." Милојевићев први тренер открио: "Цртао је неке своје…

"Био је пред потписом за једну репрезентацију, велику, познату..." Милојевићев први тренер открио: "Цртао је неке своје…

Курир 18.01.2024
Чувени српски кошаркаш и тренер, Дејан Милојевић, преминуо је у 47. години живота и његова смрт погодила је читав кошаркашки свет. Његов први тренер, Миша Лакић, отворио је душу у разговору за Курир а открио је и да је… »
Последња особа са којом се Милојевић чуо је он! Дејан је рекао нешто што је могло да забрине, после тога му је позлило!

Последња особа са којом се Милојевић чуо је он! Дејан је рекао нешто што је могло да забрине, после тога му је позлило!

Курир 18.01.2024
Изненадна смрт Дејана Милојевића погодила је кошаркашку јавност, а у разговору за Курир, први тренер легендарног кошаркаша, Миша Лакић, открио је са ким се Милоје последњим чуо пред смрт. У опширном и веома емотивном разговору… »
"Нисам ја направио милоја, већ је он мене" Дејанов кошаркашки отац у сузама говорио о свом ђаку: "Смејао се на 22 језика"

"Нисам ја направио милоја, већ је он мене" Дејанов кошаркашки отац у сузама говорио о свом ђаку: "Смејао се на 22 језика"

Курир 18.01.2024
Смрт Дејана Милојевића потресла је целу Србију, а његов кошаркашки отац Милан Миша Лакић са неверицом је примио потресну вест из Америке. Курир је пронашао Мишу Лакића, који је на почетку разговора за наш портал, плакао. Ето… »

Вести дана »