Povezane vesti
Spolstra: Svetislav Pešić me je inspirisao da postanem trener
Sportski žurnal 18.01.2024
Trener Majamija priznao da je navijao za srpskog stručnjaka. Prvi stručnjak Majamija Erik Spolstra izjavio je danas da ga je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić inspirisao da postane trener, prenosi Basketnjuz. Spolstra je… »
Erik Spolstra: Svetislav Pešić me je inspirisao da postanem trener
Politika 18.01.2024
TORONTO – Prvi stručnjak Majamija Erik Spolstra izjavio je danas da ga je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić inspirisao da postane trener, prenosi Basketnjuz. Spolstra je posle poraza Majamija od Toronta rezultatom 121:97… »
Spolstra: Pešić je uticao na mene, volim to što radi
Sport klub 18.01.2024
Trener Majamija Erik Spolstra rekao je ko je na njega najviše uticao kada je reč o trenerima iz Evrope. Nakon poraza od Toronta u sredu uveče Spolstru je novinar Mundo Deportiva Toni Kanjameras pitao da li je neki evropski trener uticao na njega kroz… »
Vesti dana »

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 8 satijoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 31 povezana

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 5 satijoš 48 povezanih