Povezane vesti
"Bila je to prava srpska svadba i sve je bilo na silu" Kaja se udala sa 19 godina, on devet proveo u zatvoru, svi detalji…
Kurir 18.01.2024
Katarina Kaja Ostojić udala se za Nikolu Dragojlovića Sovu kada je imala 19 godina, i sa njim je dobila ćerku Nikolinu. Ipak, njihov brak se brzo okončao, a jednom prilikom govorila je o detaljima njihovog braka. "Kada sam saznala da sam trudna nisam… »
Udala se sa 19, on 9 godina proveo u zatvoru! Kaja Ostojić o prvom braku - "u trudnoći sam shvatila da nije za mene..."
Mondo 18.01.2024
Kaja Ostojić otvorila je dušu o svom prvom braku sa Nikolom Dragojlovićem. Kaja Ostojić otvorila je dušu o svom prvom braku sa Nikolom Dragojlovićem. Katarina Kaja Ostojić udala se za Nikolu Dragojlovića Sovu kada je imala 19 godina, i sa njim je… »
"Posle jedne svađe sam pozvala tatu da dođe po mene": Kaja se udala sa 19 i prošla kroz agoniju, njen prvi muž proveo devet…
Blic 18.01.2024
Pevačica Katarina Kaja Ostojić udala se za Nikolu Dragojlovića Sovu kada je imala 19 godina, i sa njim je dobila ćerku Nikolinu. Ipak, njihov brak se brzo okončao, a jednom prilikom govorila je o detaljima njihovog braka. "Kada sam saznala da sam… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane