Povezane vesti
"Odbile su me 172 žene!" Pevač otkrio šta devojke nisu volele kod njega! Dobio šut-kartu i od koleginice! Ovo je promenio
Kurir 18.01.2024
Adi Šoše, nekadašnji kandidat u "Zvezdama Granda" više ne izgleda kao tokom takmičenja. On se ošišao na kratkom, a sada je priznao da je kod devojaka imao neuspeh zbog duge kose. - 172 žene su me odbile zbog duge kose, nije im se dopalo kako to izgleda -… »
"Odbile su me 172 žene": Zvezda Granda priznao na kakvim je mukama bio, pa otkrio: "Udvarao sam se koleginici, neslavno se sve…
Blic 18.01.2024
Pevač i nekadašnja "Zvezda Granda", Adi Šoše, gost je emisije "Blic dan" koja se upravo emituje na televiziji "Blic". Pevač je totalno promenio imidž, a sada je priznao zbog čega je skratio kosu. - 172 žene su me odbile zbog duge kose, nije im se dopalo… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Rektor sišao među okupljene građane, pogledajte njihovu reakciju: Dočekan uz ovacije i aplauz VIDEO
Nova pre 1 satjoš 103 povezane
Dva autobusa puna policije krenula iz Novog Sada za Beograd: Autoprevoznik Jaćimović zaustavljen dva puta dok je vozio građane na protest u Beogradu
Nova pre 20 minutajoš 92 povezane
Bursać: Od nedelje smo dalje od vanrednih parlamentarnih izbora, ali bliži kraju ovog režima
N1 Info pre 6 satijoš 35 povezanih
"Bežite, spasavajte se!" Katastrofa na Bliskom istoku! Formira se novi vojni savez, Iran poslao Americi listu za odstrel, Tramp šalje još jedan nosač aviona (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 75 povezanih
Spektakularan preokret Srbije; "Jedan od najlepših golova u istoriji reprezentacije" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 72 povezane