Povezane vesti

Prva ispovest majke koja tvrdi da su joj ubili bebu Marica za Kurir: Skakao je doktor po meni! Na umrlici je slika bebe iz…

Prva ispovest majke koja tvrdi da su joj ubili bebu Marica za Kurir: Skakao je doktor po meni! Na umrlici je slika bebe iz…

Kurir 18.01.2024
Marica Mihajlović iz Šida sahranila je tek rođenu ćerku, a kako kaže krivci za to su u bolnci u Sremskoj Mitrovici. - Primljena sam u bolnicu 12.januara, sedam dana pre termina za porođaj, a sutradan u viziti bio je ginekološki pregled i u pola… »
Tek rođenu Elenu sam u kovčegu doveo kući Ispovest oca umrle bebe: Imala je 4.080 grama, žena je molila da joj urade carski…

Tek rođenu Elenu sam u kovčegu doveo kući Ispovest oca umrle bebe: Imala je 4.080 grama, žena je molila da joj urade carski…

Kurir 18.01.2024
- Jedva sam čekao da je uzmem u ruke, da je gledam kako raste, da se igram s njom, a umesto toga ja sam svoje prvo dete, moju malenu Elenu, koja je živela jedva nekoliko sati, u kovčegu doveo kući. I zato što ginekolog iz bolnice u Sremskoj Mitrovici… »
Teške optužbe porodilje iz Sremske Mitrovice čija je beba preminula na rođenju: “Slomio mi rebro i pretio da će da mi…

Teške optužbe porodilje iz Sremske Mitrovice čija je beba preminula na rođenju: “Slomio mi rebro i pretio da će da mi…

Nova 18.01.2024
Beba porodilje Marice M. preminula je nakon što je u porodilištu Opšte bolnice Sremska Mitrovica, 12. januara ove godine, prema njenim rečima, ginekolog-akušer M. M. i pored svih naznaka i saveta kolega lekara i babica da je porođaj prirodnim putem… »
"Jedva smo čekali prinovu, a onda smo morali da je gledamo u sanduku": Porodilja iz Sremske Mitrovice neutešna, optužuje…

"Jedva smo čekali prinovu, a onda smo morali da je gledamo u sanduku": Porodilja iz Sremske Mitrovice neutešna, optužuje…

Blic 18.01.2024
Mlada majka Marica M. (26) pretrpela je kako kaže akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, nakon čega joj je umrla beba. Kako nam je kroz suze objasnila, beba je zbog velikih komplikacija nakon porođaja prebačena u novosadski… »
"Skakao mi je po stomaku, slomio rebro..." Trudnica iz Sremske Mitrovice o iskustvu sa porođaja - Beba je preminula!

"Skakao mi je po stomaku, slomio rebro..." Trudnica iz Sremske Mitrovice o iskustvu sa porođaja - Beba je preminula!

Mondo 18.01.2024
Ispovest porodilje iz Sremske Mitrovice koja tvrdi da je proživela akušersko nasilje. Ispovest porodilje iz Sremske Mitrovice koja tvrdi da je proživela akušersko nasilje. Mlada majka M. M. pretrpela je, kako tvrdi, akušersko nasilje u Opštoj… »
"Beba mi je umrla, lekar me mučio na porođaju": Jezive tvrdnje žene koja se porodila u Sremskoj Mitrovici: "Stiskao mi je…

"Beba mi je umrla, lekar me mučio na porođaju": Jezive tvrdnje žene koja se porodila u Sremskoj Mitrovici: "Stiskao mi je…

Blic 18.01.2024
Mlada majka M. M. pretrpela je, kako tvrdi, akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, nakon čega joj je beba umrla. Ona je ceo svoj slučaj detaljno opisala na društvenoj mreži "Fejsbuk" i upozorila druge žene. Ovim povodom oglasila… »

Vesti dana »