Povezane vesti
"Kad bih to uradio, dali bi mi Nobelovu nagradu!" Vučić: Ne zanima me šta misle stranci, interesuje me samo moj narod…
Kurir 18.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić do 19. januara prisustuvuje Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Vučić se obratio javnosti iz Davosa i poručio da nije zainteresovan za priznanje nezavisnosti tzv. Kosova, jer mu je važno poštovanje naroda Srbije… »
Vučić: Da sam uveo sankcije Rusiji na Zapadu bih bio car demokratije
Sputnik 18.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da vlada velika hajka na Zapadu protiv njega zato što nije uveo sankcije Rusiji i dodao da oni znaju da bi one bile uvedene kada bi to rekao. „Pošto ja to nisam želeo da kažem, zato je hajka ovakva… »
Još je samo to trebao da uradi: Vučić se javio iz Davosa i govorio o sankcijama Rusiji
Pravda 18.01.2024
Govoreći iz Davosa gde se nalazi na samitu Svetskog ekonomskog foruma, predsednik Srbije se osvrnuo i na tvrdnje opoziciju rekavši da oni dobro znaju da niko nije pokrao nikakve izbore. Da smo uveli sankcije Rusiji bio bi car demokratije, svi bi me… »
Vesti dana »
Blic saznaje: Popodne obraćanje Vučića, Vučevića i Ane Brnabić! Razlog još nepoznat, izvor Blica tvrdi: Radi se o važnim odlukama
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
"Veliki test i za njih i za nas": Dačić o blokadi Autokomande: Saobraćaj će biti preusmeravan tokom 24 sata, molim građane za strpljenje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Evropska unija nezadovoljna: Izbori u Belorusiji nelegitimni, nastavljamo sa restriktivnim merama
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 5 satijoš 1 povezana