Povezane vesti
Sahranjena majka Melanije Tramp
Politika 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. "Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri… »
FOTO Sahranjena majka Melanije Tramp: „Bila je oličenje elegancije i gracioznosti“
Nova 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. „Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri… »
Sahranjena majka Melanije Tramp: Bila je oličenje elegancije i gracioznosti (foto)
Kurir 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. „Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri… »
Sahranjena majka Melanije Tramp: Donald se zbog pokojne tašte žestoko posvađao sa sudijom
Telegraf 18.01.2024
Donald Tramp je preskačio suđenje za klevetu u Njujorku kako bi prisustvovao sahrani majke svoje supruge Melanije. Bivša prva dama Melanija Tramp oplakivala je svoju majku Amaliju Knavs na privatnoj sahrani na Floridi u četvrtak ujutro. Za Amaliju… »
Vesti dana »
Rubio: Palestinci će morati da se presele "privremeno" dok se Gaza ne obnovi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 5 satijoš 1 povezana