Povezane vesti

Sahranjena majka Melanije Tramp

Sahranjena majka Melanije Tramp

Politika 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. "Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri… »
FOTO Sahranjena majka Melanije Tramp: „Bila je oličenje elegancije i gracioznosti“

FOTO Sahranjena majka Melanije Tramp: „Bila je oličenje elegancije i gracioznosti“

Nova 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. „Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri… »
Sahranjena majka Melanije Tramp: Bila je oličenje elegancije i gracioznosti (foto)

Sahranjena majka Melanije Tramp: Bila je oličenje elegancije i gracioznosti (foto)

Kurir 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. „Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri… »
Sahranjena majka Melanije Tramp: Donald se zbog pokojne tašte žestoko posvađao sa sudijom

Sahranjena majka Melanije Tramp: Donald se zbog pokojne tašte žestoko posvađao sa sudijom

Telegraf 18.01.2024
Donald Tramp je preskačio suđenje za klevetu u Njujorku kako bi prisustvovao sahrani majke svoje supruge Melanije. Bivša prva dama Melanija Tramp oplakivala je svoju majku Amaliju Knavs na privatnoj sahrani na Floridi u četvrtak ujutro. Za Amaliju… »

Vesti dana »