Povezane vesti
Sahranjena majka Melanije Tramp
Politika 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. "Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri Ines… »
FOTO Sahranjena majka Melanije Tramp: „Bila je oličenje elegancije i gracioznosti“
Nova 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. „Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri Ines… »
Sahranjena majka Melanije Tramp: Donald se zbog pokojne tašte žestoko posvađao sa sudijom
Telegraf 18.01.2024
Donald Tramp je preskačio suđenje za klevetu u Njujorku kako bi prisustvovao sahrani majke svoje supruge Melanije. Bivša prva dama Melanija Tramp oplakivala je svoju majku Amaliju Knavs na privatnoj sahrani na Floridi u četvrtak ujutro. Za Amaliju Knavs… »
Vesti dana »
Temperatura pada! Stiže nova tura snega! Ovo je detaljna prognoza RHMZ-a do kraja nedelje
Dnevnik pre 41 minutajoš 11 povezanih
Porasla cena nafte, skok nakon vesti da je pogođeno postrojenje na najvećem svetskom nalazištu prirodnog gasa. Evo koliko iznosi.
Dnevnik pre 56 minutajoš 10 povezanih
Međak: Crna Gora pokazala kako se ulazi u EU, Srbija bliža Gruziji i Turskoj
N1 Info pre 51 minutajoš 1 povezana
AMSS: U jutarnjim i večernjim satima oprez zbog magle i poledice
Insajder pre 16 minutajoš 2 povezane