Povezane vesti
Sahranjena majka Melanije Tramp
Politika 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. "Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri Ines… »
FOTO Sahranjena majka Melanije Tramp: „Bila je oličenje elegancije i gracioznosti“
Nova 18.01.2024
U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini. „Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri Ines… »
Sahranjena majka Melanije Tramp: Donald se zbog pokojne tašte žestoko posvađao sa sudijom
Telegraf 18.01.2024
Donald Tramp je preskačio suđenje za klevetu u Njujorku kako bi prisustvovao sahrani majke svoje supruge Melanije. Bivša prva dama Melanija Tramp oplakivala je svoju majku Amaliju Knavs na privatnoj sahrani na Floridi u četvrtak ujutro. Za Amaliju Knavs… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Tražiću podršku za nezavisnost Republike Srpske": Dodik uskoro putuje u Moskvu: Zamoliću da na Savetu bezbednosti podignu veto
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Kapetan bole krstari belom lađom: Magična plovidba kroz srpsku Svetu goru ostavlja turiste bez daha, Ovčarsko-kablarska klisura prirodni je dragulj Zapadne Srbije (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane