Повезане вести

Новајлија Смарт коментарисао Звездиног џелата: "Играли смо заједно у млађим категоријама, атмосфера је луда"

Новајлија Смарт коментарисао Звездиног џелата: "Играли смо заједно у млађим категоријама, атмосфера је луда"

Телеграф 18.01.2024
Одушевљен је Смарт Делијама. Кошаркаши Црвене звезде одиграли су меч 22. кола Евролиге против Басконије пред својим навијачима и том приликом су поражени резултатом 90:91. Након утакмице за медије је говорио Џавонте Смарт, ново… »
Клинци полудели за Смартом, није могао да изађе из Арене, па позирао са три прста

Клинци полудели за Смартом, није могао да изађе из Арене, па позирао са три прста

Телеграф 18.01.2024
Американац дебитовао у црвено-белом дресу. Кошаркаши Црвене звезде поражени су на домаћем терену од Басконије резултатом 91:90, у оквиру 22. кола Евролиге. Црвено-бели су после првог полувремена водили са 52:43, али су стечену… »
Монеке шокирао изјавом после меча: "Био сам заглављен седам сати, није требало да будем овде..."

Монеке шокирао изјавом после меча: "Био сам заглављен седам сати, није требало да будем овде..."

Телеграф 18.01.2024
"Знате ме, не изражавам непоштовање, само уживам. Ако људи не воле забаву можда помисле да не поштујем, али то се не односи на мене." Басконија је и други пут у сезони на сличан начин поразила Црвену звезду, овог пута у 22… »
На Монекеа навијачи Звезде бацили кокице испред тунела, али је он испао шмекер

На Монекеа навијачи Звезде бацили кокице испред тунела, али је он испао шмекер

Телеграф 18.01.2024
Господски потез крилног центра. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Басконије после врло неизвесне завршнице 91:90 и тако снизили своје шансе да се домогну места које води макар у плеј-ин Евролиге. Испустили су црвено-бели… »

Вести дана »