Povezane vesti

Novajlija Smart komentarisao Zvezdinog dželata: "Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, atmosfera je luda"

Novajlija Smart komentarisao Zvezdinog dželata: "Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, atmosfera je luda"

Telegraf 18.01.2024
Oduševljen je Smart Delijama. Košarkaši Crvene zvezde odigrali su meč 22. kola Evrolige protiv Baskonije pred svojim navijačima i tom prilikom su poraženi rezultatom 90:91. Nakon utakmice za medije je govorio Džavonte Smart, novo pojačanje crveno-belih… »
Klinci poludeli za Smartom, nije mogao da izađe iz Arene, pa pozirao sa tri prsta

Klinci poludeli za Smartom, nije mogao da izađe iz Arene, pa pozirao sa tri prsta

Telegraf 18.01.2024
Amerikanac debitovao u crveno-belom dresu. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na domaćem terenu od Baskonije rezultatom 91:90, u okviru 22. kola Evrolige. Crveno-beli su posle prvog poluvremena vodili sa 52:43, ali su stečenu prednost prosuli u drugom… »
Moneke šokirao izjavom posle meča: "Bio sam zaglavljen sedam sati, nije trebalo da budem ovde..."

Moneke šokirao izjavom posle meča: "Bio sam zaglavljen sedam sati, nije trebalo da budem ovde..."

Telegraf 18.01.2024
"Znate me, ne izražavam nepoštovanje, samo uživam. Ako ljudi ne vole zabavu možda pomisle da ne poštujem, ali to se ne odnosi na mene." Baskonija je i drugi put u sezoni na sličan način porazila Crvenu zvezdu, ovog puta u 22. kolu Evrolige (91:90) pred… »
Na Monekea navijači Zvezde bacili kokice ispred tunela, ali je on ispao šmeker

Na Monekea navijači Zvezde bacili kokice ispred tunela, ali je on ispao šmeker

Telegraf 18.01.2024
Gospodski potez krilnog centra. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Baskonije posle vrlo neizvesne završnice 91:90 i tako snizili svoje šanse da se domognu mesta koje vodi makar u plej-in Evrolige. Ispustili su crveno-beli ogroman plus iz prvog… »

Vesti dana »