Povezane vesti

Ovo nije bilo u TV prenosu: Evo šta je Teodosić uradio posle dramatičnog poraza Zvezde u Evroligi (VIDEO)

Ovo nije bilo u TV prenosu: Evo šta je Teodosić uradio posle dramatičnog poraza Zvezde u Evroligi (VIDEO)

Večernje novosti 19.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz na domaćem parketu od Baskonije u okviru 22. kola Evrolige (91:90), a to je teško palo njihovom predvodniku na parketu. Foto: Printskrin Crveno-beli su na ovom meču bili bez Miloša Teodosića, Nikole… »
Zvezda izgubila od Baskonije u dramatičnom finišu, Hauard i Marinković sprečili preokret

Zvezda izgubila od Baskonije u dramatičnom finišu, Hauard i Marinković sprečili preokret

Danas 19.01.2024
Košarkaši Baskonije pobedili su Crvenu zvezdu u „Štark areni“ rezultatom 91:90 (20:30, 23:22, 26:10, 22:28) u meču 22. kola Evrolige, i tako znatno umanjili šanse crveno-belih da se plasiraju u plej-of. Iako oslabljeni zbog odsustva povređenih… »
Džavonte Smart posle debija u dresu Crvene zvezde: Zadovoljan sam svojom partijom

Džavonte Smart posle debija u dresu Crvene zvezde: Zadovoljan sam svojom partijom

Danas 19.01.2024
Košarkaš Crvene zvezde Džavonte Smart rekao je posle utakmice 22. kola Evrolige u kojoj je njegov tim izgubio od Baskonije (91:90), da je zadovoljan svojom partijom u debitantskom meču u crveno-belom dresu. Amerikanac koji je u klub sa Malog… »
Duško Ivanović dirnut dočekom u “Areni”: Postao sam deo zvezdaške porodice

Duško Ivanović dirnut dočekom u “Areni”: Postao sam deo zvezdaške porodice

Danas 18.01.2024
Trener Baskonije Duško Ivanović rekao je posle utakmice 22. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Crvenu zvezdu (91:90), da je povratak u “Arenu” doživeo veoma emotivno. – Teška, izjednačena utakmica, kao u Vitoriji, odlučila je jedna… »
Sferopulos otkrio razloge Zvezdinog poraza: Ne možeš da pobediš kad primiš 91 poen

Sferopulos otkrio razloge Zvezdinog poraza: Ne možeš da pobediš kad primiš 91 poen

Danas 18.01.2024
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle utakmice 22. kola Evrolige u kojoj je njegov tim izgubio od Baskonije (91:90), da su crveno-beli podbacili u odbrani. – Izgubili smo utakmicu zbog lošeg skoka, posebno u odbrani – rekao je Grk, a… »
Vanja Marinković posle duela sa Zvezdom: Mogli smo i ranije da obezbedimo pobedu

Vanja Marinković posle duela sa Zvezdom: Mogli smo i ranije da obezbedimo pobedu

Danas 18.01.2024
Košarkaš Baskonije Vanja Marinković rekao je posle utakmice 22. kola Evrolige u kojoj je španski tim pobedio Crvenu zvezdu (91:90), da je njegova ekipa mogla da izbegne neizvesnu završnicu. – Dobra utakmica, dobra utakmica za igranje, dobra… »

Vesti dana »