Повезане вести

Мелоун: Кер је желео да знамо колико је Дејан волео Николу

Политика 19.01.2024
Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелуон нашао се у ситуацији да буде један од првих људи који су сазнали за смрт Дејана Милојевића. Кошаркашки тренер и некадашњи репрезентативац Србије Дејан Милојевић преминуо је у среду након… »
Милоје, највећи си: Дирљиве опроштајне поруке асова

Милоје, највећи си: Дирљиве опроштајне поруке асова

Вечерње новости 19.01.2024
ВЕЛИЧИНУ Дејана Милојевића, који је преминуо у 47. години од последица срчаног удара, једноставно је измерити количином реакција на трагичан догађај тог 17. јануара у Солт Лејк Ситију. ФОТО: Тањуг/АП У том мору личности из света… »

Спорт клуб 19.01.2024
Тренер Денвера Мајк Мелуон нашао се у ситуацији да буде један од првих људи који су сазнали за смрт Дејана Милојевића. Дејан Милојевић преминуо је у среду након јаког срчаног удара. Када је сазнао да је Милојевић у болници… »
"Колико је само волео николу!" Огласио се Мајк Мелоун после смрти Дејана Милојевића

"Колико је само волео николу!" Огласио се Мајк Мелоун после смрти Дејана Милојевића

Вечерње новости 19.01.2024
ВЕСТ о одласку Дејана Милојевића потресла је све у Америци, о њему је сада причао и Мајкл Мелоун. Фото: Принтскрин Легендарни Милојевић створио је најбољег кошаркаша данашњице који је Денверу донео шампионску титулу прошле… »
Шарић о Милојевићу: Имао сам осећај као да ми је старији брат

Шарић о Милојевићу: Имао сам осећај као да ми је старији брат

Данас 19.01.2024
Кошаркаш Голден Стејт Вориорса Дарио Шарић на Инстаграму опростио се од прерано преминулог Дејана Милојевића, са којим је сарађивао у америчком клубу. Изненадна смрт помоћног тренера Голден Стејт Вориорса која је уследила после… »
Божић за СК: Деки је био ретко добар човек

Божић за СК: Деки је био ретко добар човек

Спорт клуб 19.01.2024
Изненадна смрт Дејана Милојевића погодила је кошаркашки свет. И знани и незнани жале због одласка великог човека, тренера, супруга, оца... Асистент у стручном штабу Голден Стејта преминуо је од последица срчаног удара, а туга и… »
Шарић о Милојевићу: Имао сам осећај да ми је старији брат

Шарић о Милојевићу: Имао сам осећај да ми је старији брат

Спорт клуб 19.01.2024
Кошаркаш Голден Стејт Вориорса Дарио Шарић на Инстаграму опростио се од прерано преминулог Дејана Милојевића, са којим је сарађивао у америчком клубу. Изненадна смрт помоћног тренера Голден Стејт Вориорса која је уследила после… »
Црвена звезда и Басконија се опростили од Дејана Милојевића минутом ћутања: Никада тиша “Арена” пред почетак утакмице…

Црвена звезда и Басконија се опростили од Дејана Милојевића минутом ћутања: Никада тиша “Арена” пред почетак утакмице…

Данас 18.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде и Басконије и публика у “Штарк арени” минутом ћутања одали су почаст преминулом бившем кошаркашу и тренеру Голден Стејта Дејану Милојевићу пред почетак меча 22. кола Евролиге. Деки, почивај у миру. 🕊️… »
НБА одложила утакмицу између Даласа и Голден Стејта због смрти Дејана Милојевића

НБА одложила утакмицу између Даласа и Голден Стејта због смрти Дејана Милојевића

Данас 18.01.2024
Утакмица између Даласа и Голден Стејта, која је била померена за петак, одложена је због смрти помоћног тренера Вориорса Дејана Милојевића. Нови термин у којем ће дуел бити одигран биће накнадно одређен, саопштила је данас НБА… »

Вести дана »