Povezane vesti
Nemačka šokirana brutalnim zločinom: Ubio bivšu devojku u punoj prodavnici, pa sebe: Sahraniću je u Bugarskoj
Blic 19.01.2024
Brutalan zločin potresao je Nemačku kada je muškarac (48) ubio deset godina mlađu ženu u supermarketu u Hasenu nakon čega se ubio. On je, kako je objavio “Velt”, ušao u prodavnicu u 19.15 sati i ispalio nekoliko hitaca u ženu koja je radila na kasi… »
"Uzeo mi je ono što sam najviše volela": Ispovest majke kasirke koju je u supermarketu ubio bivši momak
Telegraf 19.01.2024
Pre tragedije Ajselin bivši momak nastavio je da je uhodi iako je imao zabranu prilaska. Majka ubijene Ajsel, koju je u Nemačkoj u supermarketu usmrtio bivši momak, ne može da se pomiri sa onim što se dogodilo. U suzama grli sina i oplakuje ćerku… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum o Ukrajini: konstruktivni razgovori i najave sankcija
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 62 povezane

Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Ministarstvo: Sprečen promet zaraženog pilećeg mesa, otklonjenja opasnost po zdravlje ljudi
NIN pre 3 satajoš 36 povezanih

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 26 minutajoš 179 povezanih