Повезане вести
„Три певачице ћуте о силовању од стране моћника“: Симонида Милојковић о мрачним тајнама естраде
Нова 19.01.2024
Новинарка и списатељица, Симонида Милојковић изнела је једном приликом тврдње о томе да зна за три певачице које су биле силоване од стране моћника. Симонида је о овоме говорила пре три године, али није желела да открије… »
"Три познате певачице су ми признале да су их силовали моћници!" Симонида Милојковић објаснила и зашто ћуте о томе!
Мондо 19.01.2024
Новинарка и списатељица, Симонида Милојковић изнела је једном приликом тврдње о томе да зна за три певачице које су биле силоване од стране моћника. Новинарка и списатељица, Симонида Милојковић изнела је једном приликом… »
"Три певачице ћуте о силовању од стране моћника": Симонида Милојковић проговорила о мрачним тајнама естраде: "Оне данас имају…
Блиц 19.01.2024
Новинарка и списатељица, Симонида Милојковић изнела је једном приликом тврдње о томе да зна за три певачице које су биле силоване од стране моћника. - Знам многе жене које су биле силоване, мени су приватно рекле, реч је о три… »
Вести дана »

ЕУ одобрила 19. пакет санкција Русији, Зеленски тврди да су мере ЕУ и САД веома важан корак
Н1 Инфо пре 6 минутајош 63 повезане

Невреме стиже у Србију, спремите се! Ови делови наше земље биће први на удару обилних пљускова, следи и ово
Телеграф пре 1 сатјош 23 повезане

Наставља се Супер лига, Црвена звезда гостује Радничком, Партизан дочекује Младост
Радио сто плус пре 10 минутајош 24 повезане

НБА: Бруталне партије Јаниса и Вембањаме, Рајаковић убедљиво славио, Срби се још буде (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 19 повезаних