Povezane vesti
„Tri pevačice ćute o silovanju od strane moćnika“: Simonida Milojković o mračnim tajnama estrade
Nova 19.01.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. Simonida je o ovome govorila pre tri godine, ali nije želela da otkrije identitet pevačica za koje… »
"Tri poznate pevačice su mi priznale da su ih silovali moćnici!" Simonida Milojković objasnila i zašto ćute o tome!
Mondo 19.01.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri… »
"Tri pevačice ćute o silovanju od strane moćnika": Simonida Milojković progovorila o mračnim tajnama estrade: "One danas imaju…
Blic 19.01.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. - Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne… »
Vesti dana »
Obradović: „Sad smo na liniji, svaka utakmica je odlučujuća“
Serbian News Media pre 10 minutajoš 38 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 3 satajoš 35 povezanih