Повезане вести

Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде

Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде

Политика 19.01.2024
МЕЛБУРН – Мој најбољи меч од почетка турнира. Морам да будем задовољан, играо сам веома добро у прва два сета, он је мало подигао ниво у трећем, били смо изједначени, али у тај-брејку сам добро сервирао и добио, рекао је… »
Нема промена! Новак Ђоковић и даље главни фаворит на Аустралијан опену, ево шта кажу квоте после нове победе

Нема промена! Новак Ђоковић и даље главни фаворит на Аустралијан опену, ево шта кажу квоте после нове победе

Телеграф 19.01.2024
Србин је већ направио три корака ка трофеју. Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић наставио је да гази ка новој, 11. титули на Аустралијан опену, пошто је овог јутра без икаквих проблема савладао аргентинског ривала, Томаса… »
Страшан сервис и онај прави Новак! Ђоковић је одиграо брутално, а један податак посебно радује!

Страшан сервис и онај прави Новак! Ђоковић је одиграо брутално, а један податак посебно радује!

Курир 19.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна: Вук Брајовић Олакшање за љубитеље Новака Ђоковића и оне који прижељкују да наш ас испише нову златну страницу тениске историје у Мелбурну 28. јануара уследило је већ почетком трећег сета меча… »
Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде (видео)

Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде (видео)

Спортски журнал 19.01.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у четврто коло Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну пошто је победио Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија са 6:3, 6:3, 7:6. - Мој најбољи меч од почетка турнира. Морам да будем… »
Познат Ђоковићев ривал: Манарино победио Шелтона

Познат Ђоковићев ривал: Манарино победио Шелтона

Радио 021 19.01.2024
Француски тенисер Адријан Манарино пласирао се данас у осмину финала Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну пошто је победио Американца Бена Шелтона после пет сетова са 7:6, 1:6, 6:7, 6:3, 6:4. Меч Манарина и Шелтона, 19. и… »
Новаку добацио једну реч, цео стадион је чуо! Ђоковић се одмах окренуо, овако је одговорио на провокацију!

Новаку добацио једну реч, цео стадион је чуо! Ђоковић се одмах окренуо, овако је одговорио на провокацију!

Мондо 19.01.2024
Гледалац покушао да избаци Новака Ђоковића из ритма. Шта мислите, да ли је успео? Гледалац покушао да избаци Новака Ђоковића из ритма. Шта мислите, да ли је успео? "Вакциниши се, друже", добацио је један навијач Новаку Ђоковићу у… »
"Не може свако да вас воли..." Новак загрмео као никада пре: "Млади ми не сметају, али постоји граница која се не прелази"

"Не може свако да вас воли..." Новак загрмео као никада пре: "Млади ми не сметају, али постоји граница која се не прелази"

Курир 19.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна: Вук Брајовић Новак Ђоковић одиграо је перфектан меч против Томаса Мартина Ечеверија, славио је са 3:0 (6:3, 6:3, 7:6) и пласирао се у четврто коло где ће га чекати Француз Адријан Манарино. После… »
Новак: Нисам на свом нивоу, али је боље, физички и играчки

Новак: Нисам на свом нивоу, али је боље, физички и играчки

Спорт клуб 19.01.2024
"Он је играч који је борац и којег треба добити, одлично се креће. Добро сам се спремио тактички, доминирао сам већим делом меча", рекао је Новак Ђоковић између осталог на конференцији за медије након победе против Томаса… »
"Вакциниши се" Новака жестоко испровоцирали у кључном тренутку меча! Ђоковићева реакција на скандалозно добацивање се…

"Вакциниши се" Новака жестоко испровоцирали у кључном тренутку меча! Ђоковићева реакција на скандалозно добацивање се…

Курир 19.01.2024
У финишу меча са Томасом Ечеверијем Новак је доживео једну непријатност на терену... Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Аустралијан опена, пошто је у трећем колу рутински савладао Аргентинца Томаса… »
Некад то није здраво! Не желите да разумете... Новак Ђоковић: Све што кажем користиће против мене!

Некад то није здраво! Не желите да разумете... Новак Ђоковић: Све што кажем користиће против мене!

Мондо 19.01.2024
Новак Ђоковић говорио је о свом односу са тимом. Новак Ђоковић говорио је о свом односу са тимом. Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Аустралијан опена доминантном победом против Аустралијанца Томаса Мартина Ечеверија. Био… »
Амерички провокатор није стигао до Новака! Ђоковић га је чекао, да му опет спусти слушалицу!

Амерички провокатор није стигао до Новака! Ђоковић га је чекао, да му опет спусти слушалицу!

Мондо 19.01.2024
Бен Шелтон много прича и гестикулира, али је још млад. Ветеран му је поново "узео меру", а то овога пута није био Новак Ђоковић. Бен Шелтон много прича и гестикулира, али је још млад. Ветеран му је поново "узео меру", а то овога… »
Новак сазнао новог ривала! Француз спустио слушалицу Американцу! Велика борба, преокрети и изненађење у Мелбурну!

Новак сазнао новог ривала! Француз спустио слушалицу Американцу! Велика борба, преокрети и изненађење у Мелбурну!

Курир 19.01.2024
Француз Адријан Манарино биће ривал Новаку Ђоковићу у четвртом колу Аустралијан опена пошто је после велике борбе у пет сетова био бољи од Американца Бена Шелтона (7:6, 1:6, 6:7, 6:3, 6:4). У првом сету виђен је по један брејк… »
Ђоковић у осмини финала Аустралијан опена

Радио сто плус 19.01.2024
Најбољи тенисер света је до победе на свом 100. мечу на Аустралијан опену стигао после два сата и 28 минута игре. Ђоковић је постао први тенисер у историји који је на сваком гренд слем турниру одиграо најмање 100 мечева. За… »

Радио 021 19.01.2024
Новак Ђоковић пласирао се данас у четврто коло Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну пошто је победио Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија са 6:3, 6:3, 7:6(2). Најбољи тенисер света је до победе на свом 100. мечу на… »
"Деведесете су биле тешке за мене и моју породицу" Ђоковић отворио душу после победе против Ечеверија: "Благословен сам"

"Деведесете су биле тешке за мене и моју породицу" Ђоковић отворио душу после победе против Ечеверија: "Благословен сам"

Курир 19.01.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изборио је пласман у осмину финала Аустралијан опена, пошто је у трећем колу рутински савладао Аргентинца Томаса Ечеверија. Након убедљивог тријумфа, Новак је изнео своје прве утиске о мечу… »
Сабаленка и Гоф лако до осмине финала Аустралијан опена

Сабаленка и Гоф лако до осмине финала Аустралијан опена

Радио 021 19.01.2024
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка пласирала се данас у четврто коло Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну пошто је победила Украјинку Лесју Цуренко са убедљивих 6:0, 6:0. Актуелна шампионка Аустралијан опена је славила… »

Вести дана »