Povezane vesti
Severna Koreja: Dvojica tinejdžera poslata u radne logore zbog gledanja južnokorejskih serija
Južne vesti 19.01.2024
Na retkom snimku iz Severne Koreje, u koji je korejski servis BBC-ja imao uvid, vidi se javno suđenje dvojici tinejdžera, kojima je sud odredio kaznu od 12 godina prisilnog rada zbog gledanja televizijskih serija iz Južne Koreje. Deluje da je snimak… »
Severna Koreja: Dvojica tinejdžera poslata u radne logore zbog gledanja južnokorejskih serija
BBC News 19.01.2024
Snimak u koji je BBC imao uvid prikazuje dvojicu 16-godišnjaka sa lisicama na rukama pred sudom, koji ih je osudio na 12 godina teškog prinudnog rada. Na retkom snimku iz Severne Koreje, u koji je korejski servis BBC-ja imao uvid, vidi se javno suđenje… »
Severna Koreja i ljudska prava: Dvojica tinejdžera osuđena na težak rad zbog gledanja južnokorejskih televizijskih drama
Danas 19.01.2024
Na retkom snimku iz Severne Koreje, u koji je korejski servis BBC-ja imao uvid, vidi se javno suđenje dvojici tinejdžera, kojima je sud odredio kaznu od 12 godina teškog rada zbog gledanja drama iz Južne Koreje. Deluje da je snimak nastao 2022… »
Severna Koreja javno osudila dvojicu tinejdžera: „Ako to gledate, bićete ubijeni“
Nova 19.01.2024
Severna Koreja navodno je javno osudila dvojicu tinejdžera na 12 godina teškog rada zbog gledanja južnokorejskih drama. Videosnimak, koji je objavio BBC Koreja, prikazuje dva 16-godišnjaka s lisicama na rukama kako skrušeno stoje pred stotinama… »
Severna Koreja i ljudska prava: Dvojica tinejdžera osuđena na težak rad zbog gledanja južnokorejskih televizijskih drama
Radio 021 19.01.2024
Snimak u koji je BBC imao uvid prikazuje dvojicu 16-godišnjaka sa lisicama na rukama pred sudom, koji ih je osudio na 12 godina teškog prinudnog rada. Na retkom snimku iz Severne Koreje, u koji je korejski servis BBC-ja imao uvid, vidi se javno suđenje… »
Vesti dana »

Studenti blokirali RTS, poručili da će blokada trajati 22 sata: Žandarmerija intervenisala, blokiran ulaz u zgradu RTS-a
Serbian News Media pre 6 satijoš 40 povezanih

Studenti opkolili zgradu RTS-a i najavili blokadu od 22 sata
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 35 povezanih

Prve fotografije iz Moskve nakon napada dronovima: Vlasti prijavljuju žrtve, haos na aerodromima
Telegraf pre 30 minutajoš 20 povezanih

Ko, bre, nije MVP? Brutalna osveta Nikole Jokića, odigrao perfektan meč u Oklahomi
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih

Danas nastavak sednice Skupštine Srbije, na dnevnom redu više sporazuma i ugovora
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih