Повезане вести
Ћерка Снуп Дога доживела мождани удар! Шок и неверица - "Имам само 24, чиме сам ово заслужила?!"
Мондо 19.01.2024
Једна од четворо деце познатог репера Снуп Дога, доживела је страшну здравствену ситуацију усред ноћи! Једна од четворо деце познатог репера Снуп Дога, доживела је страшну здравствену ситуацију усред ноћи! Ћерка једног од… »
Ћерка Снуп Дога доживела мождани удар Огласила се из болнице: Имам само 24 године, чиме сам ово заслужила
Ало 19.01.2024
Коби се огласила из болничке собе. Ћерка познатог репера Снуп Дога, Кори Бродус, доживела је мождани удар. Кори има само 24 године, а тренутно се налази у болници где се опоравља од тешког стања у којем се нашла. А пост схаред… »
Ћерка снупа Дога доживела тежак мождани удар: Огласила се из болнице и упутила целом свету потресну поруку! Имам само 24…
Курир 19.01.2024
Ћерка популарног репера Снуп Дога, Кори Бродус (24), доживела је мождани удар. Кори је страшну вест објавила на друштвеним мрежама. - Јутрос сам имала тежак мождани удар. Сломила сам се када су ми рекли дијагнозу - објавила је… »
Вести дана »

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана