Povezane vesti

Konstruktivna Zavetnica vodi u borbi za Vučićevog omiljenog opozicionara: Kod Jovane Jeremić napada Jovanovića, proziva…

Konstruktivna Zavetnica vodi u borbi za Vučićevog omiljenog opozicionara: Kod Jovane Jeremić napada Jovanovića, proziva…

Nova 19.01.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da ona i predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu nikad razgovarali o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Navela je da ju je Vučić pohvalio zato što vodi… »
Milica Zavetnica: Ne vidim sebe u redovima SNS, nisam razgovarala sa Vučićem

Milica Zavetnica: Ne vidim sebe u redovima SNS, nisam razgovarala sa Vučićem

Blic 19.01.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da ona i predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu nikad razgovarali o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Navela je da ju je Vučić pohvalio zato što vodi… »
Milica Đurđević Stamenkovski o tome zašto ju je Vučić pohvalio

Milica Đurđević Stamenkovski o tome zašto ju je Vučić pohvalio

Danas 19.01.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da ona i predsedenik Srbije Aleksandar Vučić nisu nikad razgovarali o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Navela je da ju je Vučić pohvalio zato što vodi… »
Đurđević Stamenkovski: Ne vidim sebe u SNS, Vučič i ja nismo o tome razgovarali

Beta 19.01.2024
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da ona i predsedenik Srbije Aleksandar Vučić nisu nikad razgovarali o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Navela je da ju je Vučić pohvalio zato što vodi… »
Đurđević Stamenkovski: Nikad nisam razgovarala s Vučićem o pristupanju SNS-u

Đurđević Stamenkovski: Nikad nisam razgovarala s Vučićem o pristupanju SNS-u

N1 Info 19.01.2024

Nedeljnik 19.01.2024
(Beta) – Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da ona i predsedenik Srbije Aleksandar Vučić nisu nikad razgovarali o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Navela je da ju je Vučić pohvalio zato… »

Radio sto plus 19.01.2024
Navela je da ju je Vučić pohvalio zato što vodi računa o nacionalnom i državnom interesu. “Ne vidim sebe u redovima SNS. Sebe i Zavetnike vidim kao značajan politički faktor u odbrani države i naroda. Imamo dovoljan kredibilitet da očuvamo… »
Đurđević Stamenkovski ne vidi sebe u SNS, sa Vučićem nije o tome razgovarala

Đurđević Stamenkovski ne vidi sebe u SNS, sa Vučićem nije o tome razgovarala

Novi magazin 19.01.2024

Vesti dana »