Povezane vesti
''Još uvek mi je neverovatno da nije sa nama'' Danilo Anđušić o Dejanu Milojeviću
Večernje novosti 19.01.2024
Košarkaši Partizana gostuju ekipi Panatinaikosa u okviru 22. kola Evrolige, a Danilo Anđušić se dotakao i nedavno preminulog Dejana Milojevića. FOTO: M. Vukadinović Danilo je istakao da je pred prelazak iz Burga u Monako razgovarao upravo sa Dekijem. –… »
Anđušić: Milojević me je savetovao da idem tamo gde ću uživati
Danas 19.01.2024
U razgovoru za Sport Klub u Atini Danilo Anđušić je između ostalog govorio i o Dejanu Milojeviću. Sa pokojnim trenerom bek Partizana je sarađivao u rerpezentaciji 2021. godine kada je Milojević bio asistent Igoru Kokoškovu. Nije mnogo falilo da se… »
Anđušić: Još uvek je neverovatno da Deki više nije sa nama
Sport klub 19.01.2024
O smrti Dejana Milojevića za Sport Klub je govorio Danilo Anđušić. "Tuga, stvarno tuga. Stvarno sjajan čovek. Jako je teško pričati o tome. Sarađivali smo blisko u reprezentaciji. On je možda i najviše uticao na moju odluku da potpišem za Monako. Bio je… »
Anđušić: Deki me je savetovao da idem tamo gde ću uživati
Sport klub 19.01.2024
U razgovoru sa Sport Klub u Atini Danilo Anđušić je između ostalog govorio i o Dejanu Milojeviću. Sa pokojnim trenerom bek Partizana je sarađivao u rerpezentaciji 2021. godine kada je Milojević bio asistent Igoru Kokoškovu. Nije mnogo falilo da se… »
Vesti dana »
Rubio: Po nalogu Trampa odmah su raspoređeni timovi za Venecuelu
Insajder pre 30 minutajoš 50 povezanih
Macut uputio telegram saučešća Venecueli, Đurić poručio da je Srbija spremna da pomogne
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 26 povezanih
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prvi put u istoriji u nokaut fazi Svetskog prvenstva
Euronews pre 39 minutajoš 49 povezanih
Barbarez slavi najveći uspeh BiH: Želeli smo da ispišemo istoriju
Politika pre 35 minutajoš 65 povezanih