Повезане вести

Три ствари које је Новак драматично унапредио: Хипнотисао Аргентинца и сада напада рекорд Монике Селеш

Три ствари које је Новак драматично унапредио: Хипнотисао Аргентинца и сада напада рекорд Монике Селеш

Нова 19.01.2024
"Борба са демонима", тако се можда једног дана буде звала аутобиографија Новака Ђоковића о којој је причао у Аустралији. Новак Ђоковић је имао први ход по мукама, када смо већ у овом хришћанском наративу, а кроз праву голготу је… »
Ђоковић: Федереру се није свидело што сам говорио да желим да будем најбољи

Ђоковић: Федереру се није свидело што сам говорио да желим да будем најбољи

Политика 19.01.2024
МЕЛБУРН – На почетку каријере нисам био омиљен међу топ играчима, знам да се Роџеру Федереру то није свидело, не знам за остале, јер се нисам плашио да кажем да желим да будем најбољи на свету и имао сам игру која може то да… »
Новаков противник се поклонио Србину, па имао једно питање за њега: Његове речи одзвањају

Новаков противник се поклонио Србину, па имао једно питање за њега: Његове речи одзвањају

Нова 19.01.2024
Ечевери је познат по томе да се диви Ђоковићу. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, победио је Томаса Мартина Ечеверија 6:3, 6:3, 7:6. Аргентинац је имао само… »
„Федереру се није допало како сам се понашао“: Ђоковић реаговао због напада мрзитеља и причао о демонима

„Федереру се није допало како сам се понашао“: Ђоковић реаговао због напада мрзитеља и причао о демонима

Нова 19.01.2024
Новак Ђоковић је био брутално искрен после пласмана у осмину финала. Милшпед Гроуп вам доноси најзанимљивије вести директно из Мелбурна. Српски тенисер је савладао Томаса Мартина Ечеверија са 6:3, 6:3, 7:6(2) и пласирао се у… »
"Нисам се свидео Федереру...": Ђоковић искрен као никада, ово је рекао након победе над Ечеверијем

"Нисам се свидео Федереру...": Ђоковић искрен као никада, ово је рекао након победе над Ечеверијем

Вечерње новости 19.01.2024
НОВАК Ђоковић је обезбедио пласман у четврту рунду Аустралијан опена, савладао је Томаса Ечеверија, а након меча занимљиво је било на конференцији за медије најбољег играча планете. ФОТО: Тањуг/АП Новинари често Ђоковића… »
“Знам да се Федереру није допало како сам се понашао”

“Знам да се Федереру није допало како сам се понашао”

Вести онлине 19.01.2024
На конференцијама за медије на тениским турнирима увек буде више оних питања која нису конкретно повезана са самим мечевима. Посебно на конференцијама Новака Ђоковића јер новинари знају да он не бежи од тога да одговори и изнесе… »
„Знам да се Федереру није допало како сам се понашао“

„Знам да се Федереру није допало како сам се понашао“

Спорт клуб 19.01.2024
На конференцијама за медије на тениским турнирима увек буде више оних питања која нису конкретно повезана са самом мечевима. Посебно на конференцијама Новака Ђоковића јер новинари знају да он не бежи од тога да одговори и изнесе… »
ВИДЕО Погледајте реакцију Новака коју нико није очекивао: Судија га безобразно опоменула, а он само урадио једну ствар

ВИДЕО Погледајте реакцију Новака коју нико није очекивао: Судија га безобразно опоменула, а он само урадио једну ствар

Нова 19.01.2024
Безобразлук. „Бесмислено“, викао је Ник Кирјос док је гледао шта се дешава. У трећем сету при резултату 1:1 Новак Ђоковић је имао сервис гем против Томаса Мартина Ечеверија у трећем колу Аустралијан опена који је требало да буде… »

Вести дана »