Povezane vesti

Papapetru: Željko stroži od Atamana? Ma, dajte… (VIDEO)

Papapetru: Željko stroži od Atamana? Ma, dajte… (VIDEO)

Sport klub 19.01.2024
Joanis Papapetru je govorio eskluzivno za Sport Klub pred veliki duel Panatinaikosa i Partizana u Evroligi. On je rekao da je proveo divnu godinu u Partizanu, a zanimljiv je bio njegov odgovor na pitanje da uporedi Atamana i Obradovića. Veoma važan meč… »
"Desiće nam se katastrofa!" Ataman besan pred meč sa Partizanom

"Desiće nam se katastrofa!" Ataman besan pred meč sa Partizanom

Večernje novosti 19.01.2024
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman govorio je u Grčkoj pred duel "zelenih" i Partizana. Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU Pitanja novinara pred ovaj meč mu se nisu baš svidela... Grčki novinari su ga pitali da li očekuje "žurku" u OAKA areni na… »
Kaboklo: Uvek mislim da možemo bolje (VIDEO)

Kaboklo: Uvek mislim da možemo bolje (VIDEO)

Sport klub 19.01.2024
Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo govorio je ekskluzivno za Sport Klub pred duel crno-belih sa Panatinaikosom. On je rekao da Partizan mora da bude svih 40 minuta koncentrisan i dobar u OAKA Areni da bi došao do pobede. Takođe je napomenuo i to da bi… »
Ataman: Nismo spremni za ovu utakmicu… (VIDEO)

Ataman: Nismo spremni za ovu utakmicu… (VIDEO)

Sport klub 19.01.2024
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman govorio je za naše kolege u Grčkoj pred duel "zelenih" i Partizana. Turski trener je bio kritičan prema igračima i rekao da su previše „slavili“ posle ubedljive pobede nad Monakom. On je upozorio na to da je… »
Smit: Navikao sam se, igraću još bolje (VIDEO)

Smit: Navikao sam se, igraću još bolje (VIDEO)

Sport klub 19.01.2024
Najnovije pojačanje Partizana, Džejlin Smit, govorio je ekskluzivno za Sport Klub pred meč sa Panatinaikosom u Atini. Naturalizovani hrvatski reprezentativac kaže da se navikao na Partizan i Beograd i da tek očekuje dobre partije od sebe. On je, kao… »
Kad i gde možete da gledate utakmicu Panatinaikosa i Partizana u Evroligi?

Kad i gde možete da gledate utakmicu Panatinaikosa i Partizana u Evroligi?

Danas 19.01.2024
Partizan večeras bez svog najboljeg igrača Kevina Pantera izlazi na duel s jednim od pretendenata na evropski tron. U Atini je gost Panatinaikosa koji ima tri uzastopne pobede i tri uzastopce kod kuće. Crno-beli će parirati grčkom velikanu i moći… »

Vesti dana »