Povezane vesti

"Da pevam kao Džej, ali i da opet snimam neki film" Malom Alenu oni su uzori! Došao je na premijeru i poslao mu dirljivu…

"Da pevam kao Džej, ali i da opet snimam neki film" Malom Alenu oni su uzori! Došao je na premijeru i poslao mu dirljivu…

Kurir 19.01.2024
Srca publike osvojio je mali Alen Selimi, koji tumače lik pokojnog pevača Džeja u filmu "Nedelja". Mali Alen nema sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu "Nedelja" i uloga je bila njegova. Alen… »
Kakav obrt! Za malog Alena rekli da živi u siromaštvu, a ovo je prava istina! Dečak za Kurir: "Moj život nije kao…

Kakav obrt! Za malog Alena rekli da živi u siromaštvu, a ovo je prava istina! Dečak za Kurir: "Moj život nije kao…

Kurir 19.01.2024
Jedna od najpoznatijih ulica u Beogradu, duga oko stotinu metara, predstavlja srce i dušu srpske prestonice, ispisala je stranice mnogih života, a među njima i 12-godišnjeg dečaka Alena Selimija. Zapevavši kafanski hit "Nedelja" Džeja… »
Alen SELIMI - mali džej: Na snimanju filma imao sam podršku svih glumaca i kompletne ekipe (foto/video)

Alen SELIMI - mali džej: Na snimanju filma imao sam podršku svih glumaca i kompletne ekipe (foto/video)

Večernje novosti 19.01.2024
ALEN SELIMI, do juče dečak iz Skadarlije, koji je prolaznicima prodavao ruže i pevao na ulici, a danas u jednoj od glavnih uloga u filmu "Nedelja", koji je rađen po životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Foto: Novosti Alen je u razgovoru za… »
(Video) "hteo sam da skupim pare da kupimo kuću": Dečak koji igra malog Džeja u filmu "Nedelja" otkrio detalje svog života…

(Video) "hteo sam da skupim pare da kupimo kuću": Dečak koji igra malog Džeja u filmu "Nedelja" otkrio detalje svog života…

Blic 19.01.2024
Dečak je sa razlogom osvojio publiku u filmu "Nedelja", što i ne čudi, jer je upravo harizmom i divnim glasom, dugo prodavao ruže po kafanama u Skadarliji. Mali Alen Selimi je oduševio izvedbom pomenutom projektu, gde je igrao Džeja Ramadanovskog… »

Vesti dana »