Повезане вести

"Да певам као Џеј, али и да опет снимам неки филм" Малом Алену они су узори! Дошао је на премијеру и послао му дирљиву поруку…

"Да певам као Џеј, али и да опет снимам неки филм" Малом Алену они су узори! Дошао је на премијеру и послао му дирљиву поруку…

Курир 19.01.2024
Срца публике освојио је мали Ален Селими, који тумаче лик покојног певача Џеја у филму "Недеља". Мали Ален нема сличну судбину као Џеј. Нашли су га у Скадарлији. Добио је позив за кастиг, тамо отпевао песму "Недеља" и улога… »
Какав обрт! За малог Алена рекли да живи у сиромаштву, а ово је права истина! Дечак за Курир: "Мој живот није као Џејев..."…

Какав обрт! За малог Алена рекли да живи у сиромаштву, а ово је права истина! Дечак за Курир: "Мој живот није као Џејев..."…

Курир 19.01.2024
Једна од најпознатијих улица у Београду, дуга око стотину метара, представља срце и душу српске престонице, исписала је странице многих живота, а међу њима и 12-годишњег дечака Алена Селимија. Запевавши кафански хит "Недеља"… »
Ален СЕЛИМИ - мали џеј: На снимању филма имао сам подршку свих глумаца и комплетне екипе (фото/видео)

Ален СЕЛИМИ - мали џеј: На снимању филма имао сам подршку свих глумаца и комплетне екипе (фото/видео)

Вечерње новости 19.01.2024
АЛЕН СЕЛИМИ, до јуче дечак из Скадарлије, који је пролазницима продавао руже и певао на улици, а данас у једној од главних улога у филму "Недеља", који је рађен по животу легендарног певача Џеја Рамадановског. Фото: Новости… »
(Видео) "хтео сам да скупим паре да купимо кућу": Дечак који игра малог Џеја у филму "Недеља" открио детаље свог живота…

(Видео) "хтео сам да скупим паре да купимо кућу": Дечак који игра малог Џеја у филму "Недеља" открио детаље свог живота…

Блиц 19.01.2024
Дечак је са разлогом освојио публику у филму "Недеља", што и не чуди, јер је управо харизмом и дивним гласом, дуго продавао руже по кафанама у Скадарлији. Мали Ален Селими је одушевио изведбом поменутом пројекту, где је играо… »

Вести дана »