Povezane vesti
Rešio Partizan i zvezdu, a nije trebalo da bude u Areni! Neverovatna priča igrača Baskonije: "Bio sam zaglavljen na aerodromu"…
Kurir 19.01.2024
Čima Moneke definitivno ne odgovara "večitim" rivalima, dok sa druge strane njemu očigledno leže srpski klubovi. Njegova Baskonija je savladala Crvenu zvezdu u Areni pred 20.000 navijača 90:91, a pored "svemogućeg" Markusa Hauarda koji je rešio utakmicu… »
Zvezdin "dželat" oduševljen atmosferom u Areni: Okačio snimak koreografije Delija uz reč koja sve opisuje
Telegraf 19.01.2024
Komentar sve govori. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Baskonije sa 91:90, u okviru 22. kola Evrolige. Apolutni junak gostiju iz Vitorije bio je Markus Hauard, koji je meč završio sa 32 ubačena poena. Upravo Zvezdin "dželat", nije ostao imun na… »
Čima Moneke srušio Zvezdu pa se poklonio Teodosiću uz hit poznatog srpskog trepera
Telegraf 19.01.2024
Jedan od najpozitivnijih igrača na evroligaškoj sceni! Baskonija je ovog četvrtka i drugi put u sezoni srušila Crvenu zvezdu, ovog puta pred vatrenim navijačima crveno-belih u "Štark Areni". Poenterski je susret obeležio Markus Hauard, ali je efikasniji… »
Vesti dana »

Hubač i Lalić povukli kandidature za Savet REM zbog "netransparentnosti i brojnih nepravilnosti"
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Žakelj: "Premašili smo očekivanja, Partizan zasluženo prvak! ABA liga? Vrhunska i korisna za sve!
Sportske.net pre 5 minutajoš 49 povezanih

Marija Šehić o otkazu sa Euronews-a: “Nije mi žao, branila sam profesiju i sopstveni intergitet“
Insajder pre 7 satijoš 20 povezanih

Ukinut pritvor osumnjičenoj u postupku za pad nadstrešnice, zabranjeno joj da napušta stan
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih