Povezane vesti
Ruška Jakić progovorila o četvrtoj udaji! Pričala o bivšima, spomenula i nove udvarače -"Treba mi čovek sa mozgom!"
Mondo 19.01.2024
Ruška Jakić pričala o bivšim ljubavima, pa progovorila i o četvrtoj udaji. Ruška Jakić pričala o bivšim ljubavima, pa progovorila i o četvrtoj udaji. Voditeljka Ruška Jakić prisutna je u medijima decenijama unazad. O njenom privatnom životu… »
Ruška Jakić progovorila o četvrtoj udaji: "Treba mi muškarac sa mozgom" Spomenula i udvarače
Kurir 19.01.2024
Ruška Jakić, poznata voditeljka, tokom života se udavala tri puta, a kako kaže, svoje bivše muževe nikada ne bi opanjkavala. Naime, ona smatra da bi, u tom slučaju, "pljunula po sebi". - Svi pate ako se razvedu, ja obožavam sve svoje muževe, tri… »
Treba mi muškarac sa mozgom: Ruška Jakić progovorila o četvrtoj udaji, pa spomenula i udvarače
Večernje novosti 19.01.2024
RUŠKA JAKIĆ tokom života se udavala tri puta, a kako kaže, svoje bivše muževe nikada ne bi opanjkavala. Foto: Printscreen/Pink Naime, ona smatra da bi, u tom slučaju, "pljunula po sebi". - Svi pate ako se razvedu, ja obožavam sve svoje muževe… »
"Svi pate ako se razvedu, a ja obožavam moje bivše muževe": Ruška Jakić iznela šok detalje iz privatnog života…
Blic 19.01.2024
Poznata voditeljka Ruška Jakić se za života udala tri puta, iz drugog braka ima ćerku Anu, i sada za naš list ističe da je volela sve muškarce sa kojima je bila, te da trenutno nema partnera, niti ga traži. - Svi pate ako se razvedu, ja obožavam… »
Vesti dana »
![„Sretnimo se na Sretenje“ na Lepeničkom bulevaru, studenti pozivaju na 15 sati blokade](https://nstatic.net/790/38930790skanoe.jpg)
„Sretnimo se na Sretenje“ na Lepeničkom bulevaru, studenti pozivaju na 15 sati blokade
Glas Šumadije pre 2 satajoš 14 povezanih
![Počeo protest meštana Bogatića koji se protive mogućnosti iskopavanja litijuma i bora](https://nstatic.net/028/38932028bsatkg.jpg)
Počeo protest meštana Bogatića koji se protive mogućnosti iskopavanja litijuma i bora
Beta pre 44 minutajoš 27 povezanih