Povezane vesti
MAXI među najboljim poslodavcima
N1 Info 19.01.2024
Trgovinski lanac postao nosilac prestižnog „Top Employer“ sertifikata u oblasti ljudskih resursa. Kompanija Delez Srbija ove godine je postala nosilac prestižnog „Top Employer“ sertifikata, jednog od najuglednijih priznanja za izvrsnost u oblasti… »
Danas 19.01.2024
Kompanija Delez Srbija ove godine je postala nosilac prestižnog „Top Employer“ sertifikata, jednog od najuglednijih priznanja za izvrsnost u oblasti ljudskih resursa koji dodeljuje međunarodni, nezavisni institut sa sedištem u Holandiji. Ovo priznanje… »
Telegraf 19.01.2024
Trgovinski lanac postao nosilac prestižnog "Top Employer" sertifikata u oblasti ljudskih resursa. Kompanija Delez Srbija ove godine je postala nosilac prestižnog "Top Employer" sertifikata, jednog od najuglednijih priznanja za izvrsnost u oblasti… »
Vesti dana »
„Želeo sam da igram dobro protiv Jokića, Srbi se ugledaju na njega“: Jović se poklonio saigraču iz reprezentacije na najbolji mogući način
Nova pre 6 minutajoš 46 povezanih
Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTS pre 12 minutajoš 13 povezanih
Danas vedro i hladno – evo kakvo nas vreme očekuje za doček
Šabačke novosti pre 26 minutajoš 10 povezanih
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Danas pre 52 minutajoš 4 povezane