Повезане вести
Тајна порука принца харија којом је сломио срце свом брату: Одбегли син није коментарисао болест оца и снајке, а упутио болне…
Курир 19.01.2024
Хари и Меган Маркл још нису коментарисали дешавања на британском двору односно вест да је Кејт Мидлтон пре четири дана подвргнута операцији абдомена на лондонској клиници и да ће краљ Чарлс ИИИ наредне недеље имати операцију… »
Хари још увек не зна да су му снајка и отац болесни? Нова драма у краљевској породици, покушавају да заташкају хаос
Ало 19.01.2024
Камила је прва са двора која је прокоментарисала дворструку кризу у породици. Краља Чарлса ИИИ ускоро чека операција, а у јавности су одмах кренули и коментари да ли су сви у породици обавештени о двоструком проблему у… »
Хари за очеву болест сазнао на најгори могући начин: Реакција принца и Меган Маркл је тек за осуду док на двору влада хаос
Курир 19.01.2024
Краља Чарлса ИИИ ускоро чека операција, како је у среду саопштила Бакингемска палата. Британског монарха чека краћа пауза од службених дужности. Његова супруга, краљица Камила, изјавила је јуче да се њен муж добро осећа и да… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 40 минутајош 2 повезане
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 56 минутајош 4 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 41 минутајош 2 повезане