Povezane vesti
Doživotno da bude u zatvoru Jelena koja doktora krivi za smrt bebe za Kurir: Sina mi niko ne može vratiti, ni bol umanjiti…
Kurir 19.01.2024
- Mnogo mi je drago što je doktor M. M. uhapšen, nadam da će duže biti u zatvoru, a ja sam za too da na robiji ostane doživotno zbog smrti dva deteta - moga sina i Maričine ćerkice, koji je trebalo da se rode živi i zdravi, ali su umrli njegovom krivicom… »
Oglasila se porodilja iz Rume - prošla kroz pakao kod istog doktora u Sremskoj Mitrovici: "Nadam se doživotnoj robiji"
Mondo 19.01.2024
Jelenu iz Rume je pre više od godinu dana porađao ginekolog koji je uhapšen u Sremskoj Mitrovici. Jelenu iz Rume je pre više od godinu dana porađao ginekolog koji je uhapšen u Sremskoj Mitrovici. Jelena I. iz Rume pre 15 meseci proživela je sve što sada… »
Vesti dana »
Ovo pitanje zanima ceo svet: Selektor Nemačke odgovrio da li će podneti ostavku posle debakla na Mundijalu
Kurir pre 24 minutajoš 24 povezane
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 10 povezanih
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana