Povezane vesti

Mijailović se hitno oglasio zbog uvreda u Atini: Psovke, Hrvati i "braća u školi" - reagovao Partizan!

Mijailović se hitno oglasio zbog uvreda u Atini: Psovke, Hrvati i "braća u školi" - reagovao Partizan!

Mondo 19.01.2024
Navijači Panatinaikosa izazvali reakciju Ostoje Mijailovića. Navijači Panatinaikosa izazvali reakciju Ostoje Mijailovića. Košarkaši Partizana nisu uspeli da iznenade Panatinaikos i u Atini su upisali poraz - 84:71. Meč protiv grčkog tima obeležio… »
Kaminski pobesneo na Obradovića - rasprava pored terena: Željko je odmah "precrtao" Frenka!

Kaminski pobesneo na Obradovića - rasprava pored terena: Željko je odmah "precrtao" Frenka!

Mondo 19.01.2024
Američki košarkaš i najtrofejniji evropski trener imali sukob tokom meča Partizana i Panatinaikosa u Atini. Američki košarkaš i najtrofejniji evropski trener imali sukob tokom meča Partizana i Panatinaikosa u Atini. Partizan nije uspeo da napravi… »
Najkraća obradovićeva konferencija u evroligi! Željko čekao pitanja, Grci nisu rekli ni reč!

Najkraća obradovićeva konferencija u evroligi! Željko čekao pitanja, Grci nisu rekli ni reč!

Mondo 19.01.2024
Trener Partizana Željko Obradović nije imao o čemu da priča jer grčki novinari nisu pitali ništa! Trener Partizana Željko Obradović nije imao o čemu da priča jer grčki novinari nisu pitali ništa! Košarkaški Partizana poraženi su od… »
Ostoja Mijailović reagovao na sramnu parolu navijača pao: “Autoru ove bestidne poruke imam da poručim…”

Ostoja Mijailović reagovao na sramnu parolu navijača pao: “Autoru ove bestidne poruke imam da poručim…”

Telegraf 19.01.2024
Tifozi domaćih istakli sraman transparent... Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u Atini od domaćeg Panatinaikosa rezultatom 84:71, u okviru 22. kola Evrolige. Izabranici Željka Obradovića bili su ravnopravan rival tokom većeg dela… »
Skandalozna poruka na srpskom sačekala Partizan u Atini od strane navijača pao: “Mi i Hrvatska vas…”

Skandalozna poruka na srpskom sačekala Partizan u Atini od strane navijača pao: “Mi i Hrvatska vas…”

Telegraf 19.01.2024
Nikome nije baš jasno o čemu se ovde radi. Košarkaši Partizana u okviru 22. kola Evrolige gostuju Panatinaikosu u njihovoj OAKA areni koja je rasprodata do poslednjeg mesta. Takođe, ultrasi grčke ekipe su ispunili njihovu tribinu, dok su crno-belima… »

Vesti dana »